Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

19/1/10

Catalunya no es pot convertir en una gran patera

La parafernalia que han organitzat algunes ONG autoanomenades progressistes, i que compten amb el suport d'unes anomenades esquerres burgeses catalanes al voltant de la decisió de l'Ajuntament de Vic de regular amb la màxima cura l'empadronament dels immigrants irregulars i/o il.legals, ja comença a fer massa pudor.
Desconenc, com la majoria de la societat civil catalana, la llei d'estrangeria i la reglamentació que l'alimenta, però el què sí que sé i que comparteixo amb desenes de milers de catalans és que Catalunya no es pot convertir en una gran patera on hi cap tothom, perquè no és cert. A Catalunya no hi cabem tots i més, i menys encara aiguabarrejats.
Cal preguntar-se fins a quin punt pot ser legal i obligatori empadronar a una persona que està al nostre país de forma irregular o il.legalment. I cal preguntar-se què pensa fer el govern de Rodriguez Zapatero per ajudar als ajuntaments que ja tenen els calaixos buïts, i al damunt se'ls obliga a assumir unes responsabilitats a les quals no en poden fer front per manca de finançament.
Si aquesta gent està il.legalment al nostre país, el que s'ha de fer és expulsar-los als seus respectius països, allà d'on han vingut, enlloc de deixar que es converteixin en un problema molt seriós a nivell social, econòmic i fins i tot politic. Si tant el govern de Rodriguez Zapatero per una banda, com el Govern de la Generalitat no resolen amb rigor i responsabilitat aquest desgavell immigratori, que després no vagin pels carrers, per les places i avingudes de les ciutats i viles denunciant determinades politiques anomenades populistes, perquè en el fons aquestes politiques que tan critiquen les estan alimentant precisament els governs que tenim, com també ho fan i molt bé aquestes esquerres i ONG's comunistoides i sectàries que ens envolten.