Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

20/1/10

El Govern de Catalunya va sense frens i amb alguns copilots irresponsables que no saben ni conduir

Avui els mitjans de comunicació ens informen que el Govern Tripartit no considera necessari obrir una comissió d'investigació pel desastre de l'incendi homicida d'Horta de Sant Joan-Prat de Compte. I ho diuen quan noves informacions sobre les investigacions judicials han posat una altra vegada entre les cordes als consellers Joan Saura i Francesc Baltasar.
També avui, he llegit a NacioDigital.cat que els Mossos d'Esquadra de l'àrea de Manresa i Terrassa han d'utilitzar els seus mòbils personals per a comunicar-se entre ells perquè algunes zones de la Catalunya Central no ofereixen la cobertura per a que la policia catalana pugui utilitzar els walqui-talkis. El més greu és que aquesta situació ja fa temps que dura, i la conselleria del Joan Saura no ha fet res per a resoldre-la.
La dita popular ja deia: no vols caldo?, doncs té dues tasses. I aquesta sembla que sigui la politica del Tripartit que afectat per una incomprensible autocomplaença, sembla no adonar-se'n de com la societat civil s'allunya de tots ells i que tot sovint es converteixen en la riota de reunions i tertulies socials i amicals. Al president José Montilla sembla que les constants cagades dels dos consellers esmentats, recordem que tots dos són d'IC-V, no li afecten i que no li importa per a res que les politiques errònies d'aquestes dues conselleries irritin cada cop més a la societat catalana que ja n'està farta de tanta incompetència politica.
Bé, d'ací a 9 mesos, o 10 a molt estirar, els patriotes catalans tornarem a tenir l'oportunitat de votar i de capgirar l'orientació politica i nacional de Catalunya. És qüestió de mesos.