Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

8/1/10

El president José Montilla, la carta dels 200, i la rocambolesca sentència del Tribunal Constitucional

La riota de la sentència del Tribunal Constituiconal pel que fa al maltractat text de l'Estatut de Miravet, s'allargassa amb el text de la carta que el president José Montilla ha adreçat a 200 entitats culturals, socials, econòmiques, esportives, etc, de Catalunya per a donar, diu, resposta adequada a la més que segura segona retallada del text estatutari. La primera ja la van fer els socialistes abans d'entrar el text al Congreso de los Diputados sota l'estricta direcció i supervisió de l'anticatalà Alfonso Guerra.
Un cop llegit el text de la carta de José Montilla (clica damunt del titular del post i el podràs llegir des de Directe.cat), qualsevol es pot quedar estupefacte quan llegeixes que al final acaba amb la independència de Catalunya. Ignoro qui li ha escrit aquest document al president, i ignoro quines intencions finals hi ha al rere fons de la carta. Però costa creure's que José Montilla ens parli tant amablement de independència i amb tanta condescendència respecte a les consultes sobiranistes, quan durant els darrers tres anys, per exemple, mentre votaven una cosa al Parlament de Catalunya, a Madrid hi votaven en contra per fidelitat als germans grans del PSOE. Costa creure's el fons d'aquest escrit del president quan no fa gaires dies, per Nadal concretament, referint-se a l'independentisme va tractar-nos d'aventurers, etc. Costa creure's, insisteixo, que José Montilla s'identifiqui amb el text de la carta dels 200, perquè ell i el seu partit PSOE-PSC són, com a molt, clarament autonomistes com ho són tots els del Tripartit i tots els qui avui estan a l'oposició, i cap d'ells estan per la independència i sobirania de Catalunya.
Montilla demana unitat d'acció per a donar una resposta a la sentència desfavorable del TC, però què anirem a defensar si ja ens diuen que acataran la sentència?. Quin paper es pensa jugar en tota aquesta maniobra politica engegada des de l'aparell del PSOE-PSC des dels moviments i associacions independentistes?. Ajudarem a donar corda als autonomistes afegint-nos a la paròdia que ens estan preparant?.