Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

11/1/10

Els consellers Joan Saura i Francesc Baltasar tristement ballen en mig del foc d'Horta i de la neu

Que després de més cinc dies de la forta nevada que han patit moltes comarques tarragonines i del sud de Lleida encara hi hagin pobles que tenen dificultats per a moure's, hauria de fer caure la cara de vergonya als màxims responsables de les conselleries del Govern de la Generalitat implicades.
Que després de 6 mesos surti a la llum que el foc d'Horta de Sant Joan va ser provocat, quan ja ho deien els alcaldes, veïns, bombers i Mossos d'Esquadra que no s'empasaven que la causa de l'incendi fos un llamp, també hauria de fer caure la cara de vergonya als màxims responsables politics implicats enb el cas. Ningú es pot creure que els consellers Francesc Baltasar i Joan Saura, curiosament ambdós del partit comunista, no sabien res de res pel que fa a les investigacions que realitzaven els Mossos d'Esquadra i els bombers per esbrinar la causa real d'aquell devastador incendi que va afectar una gran part del Parc Natural dels Ports.
Se'ns dirà que les investigacions estaven fins fa 48 hores sota secret de sumari, peró ara que ha saltat la noticia al carrer s'observa clarament que gràcies a la jutgesa que porta el cas i a la tenacidad investigadora de la policia catalana hem pogut saber que dos desaprensius van procar l'incendi. Tot aquest procés judicial i la tenacidad per averiguar que va passar realment, contrasta amb la tranquilitat i passotisme dels consellers esmentats després de dir publicament que un llamp va provocar el foc. I es van quedar tan panxos.
El problema que els catalans tenim amb el Tripartit és que aquest Govern està massa farcit de politics incompetents, i els consellers Francesc Baltasar i Joan Saura són la mostra de dos dels botons d'aquesta incompetència que ratlla a l'insult a la intel.ligència humana.