Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

18/1/10

Els consellers Joan Saura i Francesc Baltasar o dimiteixen o acabaran de cremar el Govern Tripartit

No han convençut. No n'hi ha prou, ni de lluny, demanant disculpes als parlamentaris catalans pels desastrosos resultats de l'incendi d'Horta de Sant Joan.
O els consellers Francesc Baltasar i Joan Saura dimiteixen dels seus càrrecs que han demostrat abastament la seva incapacitat politica per gestionar-los al llarg de tots aquests anys, o haurà de ser el mateix president José Montilla qui els cessi, altrament el segon govern Tripartit s'acabarà de cremar ben cremat abans d'hora.
Cinc bombers morts, un de ferit molt greu i vora 2000 hectàrees del Parc Natural dels Ports cremades no són bromes. A més, que hagi tingut de ser la jutgesa de Gandesa qui ha tingut d'anar posant les coses al seu lloc i no els màxims responsables politics de les dues conselleries esmentades, encara és un altre motiu per exigir, i no demanar, la dimissió d'aquests dos politics.
I aqui entra en escena, a primera fila, el president de La Generalitat, José Montilla, que hauria de cessar-los immediatament, o bé el conjunt del Govern de La Generalitat s'acabarà de cremar, socarrimar, més del què ja hi està abans d'hora. És a dir, abans que es convoquin eleccions per a renovar el Parlament de Catalunya. No crec que el president José Montilla pugui ni tingui d'aguantar el pols amb aquests dos consellers que de ben segur la tornaran a cagar abans de la tardor. Abans de les eleccions.