Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

24/1/10

La SGAE és el paradigma de la poca vergonya i de la manca total d'humanitat i de sensibilitat social

A la Societat General d'Autors i d'Editors sembla que s'han emborratxat amb tants milions d'euros que recapten a la societat, sense que els importi si perjudiquen a sectors socials febles com són, per exemple, els Casals d'Avis, centres de la Tercera Edat, etc.
La SGAE ha perdut la vergonya i els escrúpols. Vol que paguin les perruqueries, d'homes i dones, per posar música als seus establiments; persegueixen per parròquies i esglésies on es faran casaments per a que paguin el cànon per la música que soni al temple; exigeixen el seu cànon per la música que es toca a les festes populars, etc.
De què va aquesta gent?. És que ningú, començant pel govern de Madrid, no pensa aturar els peus i les insaciables ambicions econòmiques d'aquests desaprensius?. Ara que s'atancen les festes del carnaval, també faran pagar a les comparses la música que les acompanyin al llarg de les rúes?. També aniran a pobles i poblets per les festes majors a atracar-los, tot fent-los pagar el cànon musical?.
A partir de tant d'abús, inhumanitat i manca total de sensibilitat social per la gent de la SGAE, quan es proposaran venir a les nostres llars per fer-nos pagar un cànon per la música que puguen escoltar a la intimitat de les nostres cases?. També aniran a les escoles de primària per a que paguin el canon de la música que posen als infants?.
Diuen, aquests desaprensius, que s'emparen en una llei dels anys 80. Doncs que el govern de Rodriguez Zapatero digui prou a tant d'abús i despropòsits, perquè tot plegat sembla una enorme presa de pèl a tota la societat.