Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

21/1/10

L'Ajuntament de Vic i la demagogia de Rodriguez Zapatero a la Comissió de la Comunitat Europea

Algú amb molta més autoritat que l'autor d'aquest post li hauria de dir al president del govern espanyol, José Luis Rodriguez Zapatero, que l'acusació d'utilitzar trucs per l'ajuntament de Vic és, com a minim, una acusació gratuïta, fora de lloc i irresponsable per haver-la dit qui la va dir.
Rodriguez Zapatero hauria de saber que ell encapçala el poder legislatiu, i que aquest poder ha demostrat que no sap legislar com caldria fer-ho.
No és cap truc utilitzar una llei vigent com és la de Règim Local per a no empadronar a immigrants irregulars i/o il.legals, perquè així ho contempla l'esmentada llei. I si l'altra llei, la Llei d'estrangeria diu el contrari, és que el poder legislatiu s'ho ha de fer mirar. A més, Rodriguez Zapatero si vol que els ajuntaments compleixin les lleis, aquestes lleis primer s'han de complementar enlloc de donar-se patades entre ells com passa ara, i també haurà d'exigir al seu govern que s'apliqui amb rigor i eficiència la llei d'estrangeria i comenci a expulsar del país als milers d'irregulars i d'il.legals que viuen entre nosaltres, perquè així ho estipula aquesta llei.
També vull afegir una altra cosa. I és que Rodriguez Zapatero enlloc d'atacar a l'ajuntament de Vic acusant-lo d'utilitzar trucs davant de la Comissió de la Unió Europea com va fer ahir al matí, el que hauria d'haver fet és entonar un mea culpa personal, perquè les lleis que regulen a Espanya la immigració són entre elles contradictòries enlloc de ser complementàries.
I per últim, Rodriguez Zapatero no pot exigir més esforços als ajuntaments en general que ja estan prou escanyats pressupostàriament parlant, i per tant el primer que ha de fer, a banda de corregir les lleis esmentades, és ampliar les dotacions econòmiques als ajuntaments.
I acabo amb una pregunta: si els immigrants irregulars i il.legals han de ser empadronats però no poden treballar, en què quedem?. Què hi fan milers d'estrangers a casa nostra que per llei no poden treballar?. De què viuran?. Qui els hi pagarà el lloguer dels habitatges?, qui els ha d'alimentar?. Això és solidaritat, o és el campi qui pugui?. Rodriguez Zapatero ha de recordar que va ser ell quan presidia el primer govern socialista sorgit de les eleccions del 2004 qui va engegar aquella desafortunada campanya de papeles para todos, una mesura que va legalitzar quasi de cop a 800.000 immigrants tot i la irritació i sospresa dels governs de la Unió Europea. O és que ja no se'n recorda?. Tan poca memòria històrica té Rodriguez Zapatero?.