Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

29/1/10

L'Esquerra Republicana de Catalunya és la reina de la politica dels despropòsits i de les contradiccions


Només tenint en compte les diferents i contradictòries declaracions que ERC per boca del Joan Puigcercós ha anat fent en els darrers dos mesos, s'ha de concloure que aquest partit va més a la deriva dels què hom pot arribar a imaginar-se. Semblen pops perduts en mig del Pirineu. De les condicions que no es pactarà amb cap partit que no assumeixi el "dret a decidir" i després d'enganxar-se al carro de les consultes independentistes amb presses i malament, ara ens surten el Puigcercós i el Xavier Vendrell venent-nos la "moto" que no farien cap fàstic en pactar amb el PSOE-PSC o bé configurar un tercer Tripartit, aquest cop amb CiU i escombrant als ineptes d'IC-V. La qüestió és no perdre quotes de poder i continuar ben asseguts a les "poltrones" que sembla que se'ls hi han enganxat al cul.
Les incoherències politiques d'ERC són escandaloses, alhora que són un barroer insult a la capacitat de discerniment dels catalans, perquè aquesta gent sap molt bé que ni el PSOE-PSC ni CiU són partits independentistes. Que mai, cap d'ells, donaran un pas endavant per a progressar cap a la independència i sobirania plena de Catalunya. En aquest sentit, el PSOE-PSC i CiU són coherents amb els seus principis, contràriament al joc brut que està fent des de fa massa temps ERC.
Com es poden atrevir els d'aquest partit falsament autopdenominat independentista i dir que estan construïnt un Estat propi, si estan disposats a pactar amb partits autonomistes ras i curt, els quals, insisteixo, mai estaran disposats per defensar la independència.
No enganyeu més hipòcrites i perversos manipuladors de la consciència independentista real dels catalans que sí que aspirem a la sobirania plena, camí que de moment només ens el pot garantir Reagrupament Independentista.