Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

9/1/10

Prades incomunicada i abandonada a la seva sort pels serveis de Protecció Civil de La Generalitat

La vila tarragonina de Prades fa quasi 48 hores que està incomunicada per la neu. La història es repeteix. No hi ha manera. On són les màquines llevaneus dels serveis de Protecció Civil de la Generalitat?. On és el màxim responsable, el comunista Joan Boada?. Com és que fins ahir a la tarda nio va arribar una màquina fins a Prades però que ningú l'ha tornat a veure?.
El dia 29 de gener del 2009 ja vaig penjar un altre post a resultes d'una altra nevada que va afectar les nostres comarques i al conjunt de Catalunya. Aleshores es va intentar responsabilitzar als serveis meteorològics de Catalunya, TV3, de no informar adequadament, i no era cert (clica, si vols, damunt del titular d'aquest post). I ja fa cosa de sis dies que aquests mateixos serveis d'informació meteorològica alertaven de fortes nevades i de baixades brusques de les temperatures. Com és, doncs, que una altra vegada ha agafat en calçotets als de Protecció Civil i el Neucat s'ha posat en marxa tant lentament i descoordinadament?. Els màxims responsables de posar en marxa amb rapidesa estan realment capacitats per a dirigir la Protecció Civil de Catalunya?. Crec que a la vista dels resultats negatius que es repeteixen cada vegada que una nevada de certa intensitat afecta al país, no estan ni preparats ni capacitats per responsabilitar-se d'aquest servei.
Però aqui mai ningú ni dimiteix ni és cessat. Haurem d'esperar a les properes eleccions per fer-los fora els mateixos ciutadans.