Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

26/2/10

El temps meteorològic de Catalunya torna a ser motiu de debat per part dels anti crosta nacionalista


EL TEXT INDICATIU
Ja hi tornem. Una vegada més els espanyolistes de sempre tornen a la càrrega contra la informació meteorològica de Catalunya i dels Països Catalans en general en ofereix diàriament TV3. Una vegada més els anticrosta nacionalista, els lerrouxistes de sempre surten a la plaça del debat estèril, innecessàri i insultant.
Des del fervorós anticatalà Joan Ferran, el de la crosta espanyolista, passant per l'Anna Balletbó, i demés escolans sense ciri que desfilen al seu voltant, tornen a carregar contra la forma i el fons de presentar la informació meteorològica. Els molesta que a més d'informar del temps que farà a Catalunya, també s'informi del temps que fa i que farà a Ses Ïlles i al País Valencià. Els molesta que des de TV3 no s'informi amplament del temps meteorològic d'Espanya. I cal que ens preguntem, no hi han altres canals de TV de parla castellana que ja cobreixen abastament aquesta informació?. O aquesta gent es pensa que TVE, Tele5, TeleMadrid i demés televisions espanyoles donen ampla informació meteorològica de Catalunya..., dels Països Catalans?.
A què ve tanta al.lèrgia dels socialistes cap a la informació meteorològica ampliada als Països Catalans?, perquè no és la primera vegada que parlen d'aquest tema. Es veu que els politics espanyolistes no tenen damunt de la taula molts més altres problemes per preocupar-se que insistir en uns fets que són del tot naturals i necessàris per a consolidar el sentit de nació i d'unitat llingüstica. Però això molesta a les hordes socialistes catalanes.
Ja ens comencem a conèixer massa com per deixar de banda aquestes embestides anticatalanes de tota aquesta gent. Cal denunciar-los i recriminar-los els seus intents sempre que calgui i sense cap mena de rubor ni temor.


EL TEXT INDICATIU