Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

8/2/10

Joan Ferran del PSC, el de la crosta espanyolista


Si no el coneguessim ens podria sorprendre, però el Joan Ferran del PSOE-PSC s'ha fet més que famós per allò de la Crosta Nacionalista a la catalana és clar, sense que ell mateix se n'adoni que vol arrencar aquesta crosta per posar-ne una altra, la española, faltaria més.
Joan Ferran és el segon comissari politic del PSOE-PSC desprès de José Zaragoza. Són uns bons súbdits dels socialistes de Ferraz. El Joan Ferran sembla que no té gaire feina al seu partit, i es dedica a desproticar i a qüestionar assumptes d'altres partits que a ell ni li van ni li venen. Em refereixo a les critiques del Joan Ferran fetes contra CiU perquè Josep Maria Pelegrí no serà el cap de llista de la coalició nacionalista per Lleida. Fins i tot, Ferran, s'atreveix a aconsellar dient que Pelegrí era el candidat amb més possibilitats.
Quin interès poden tenir els socialistes per a fotre's al bell mig de la dansa de noms i cognoms dels candidats d'altres formacions politiques?. Què li importa a ell i als seus si Pelegrí no sigui el cap de llista de CiU a Lleida?. He de dir, per evitar suspicàcies, que CiU no serà la meva opció politica el dia de les eleccions..., i dit això continuo preguntant-me si el Joan Ferran no té feina al seu partit, el PSOE-PSC, que ha de posar els nassos a la casa dels altres, quan precisament totes les enquestes i sondejos fetes durant els darrers mesos ells no en surten gens ben parats pel que fa a la intenció de vot dela catalans.
Segur que es tracta d'una estretègia més per a distreure i desviar l'atenció cap a una altra banda per tapar les pròpies i manifestes mancances.
PD.- Ens podem imaginar quines sessions circenques politiques es podrien organitzar, si ara els del PP critiquen els noms de candidats de Ciutadans; els de Ciutadans els del PSOE-PSC; els d'ERC els de IC-V; els d'IC-V als de Reagrupament, i Reagrupament els noms de tots els altres?.