Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

11/2/10

Joan Herrera, d'ICV-EUiA, hauria de demanar al Joan Saura i al Francesc Baltasar que se'n vagin

Vull creure que l'escolanet d'ICV-EUiA, Joan Herrera, que de cop ha estat entronitzat bisbe de la seva formació comunista a la catalana, ha tingut una forta caiguda de la bicicleta mentre circulava per la Meridiana de Barcelona, que li ha causat amnèssia mental.
I és que no es pot entendre d'altra manera que aquest grup politic s'atreveixi a convidar al conseller Ernest Maragall que se'n vagi del Tripartit si està esgotat. Crec que Ernest Maragall té tota la raó. Només cal navegar per Internet i hom se n'adona de l'atipament i angunia que es respira a Catalunya respecte al Govern Tripartit. I així ho reflecteixen totes les enquestes i sondejos que s'han fet. No endebades Maragall ha rebut un cop de mà de suport per part del conseller Antoni Castells.
Al Joan Herrera i als seus els queda ni pintada aquella frase evangèlica atribuïda a Jesus quan va dir "veuen la palla a l'ull de l'altre, i no veuen la biga que tenen al seu propi ull". El Joan Herrera i els seus han tingut la mala sort, tot i que ha sigut una sort per a Catalunya, de posar al capdavant de dues conselleries al Joan Saura i al Francesc Baltasar. Dos consellers que han obert més portades de diaris i d'informatius de ràdio i TV com cap altre conseller ha sigut capaç d'obrir-les. La nefasta gestió d'aquests dos consellers en la gestió de tants i tants problemes i conflictes que han tingut d'afrontar, que els fa dignes de se rebutjats clamorosament pel conjunt de la societat catalana. Sort que ja s'apropen les eleccions legislatives de Catalunya, sort, perquè a aquesta gent d'ICV-EUiA els escombrarem de totes i cada una de les conselleries per arraconar-los a l'oposició que és d'on no haurien d'haver sortit mai.
Foto: El Tripartit en plè.