Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

20/2/10

Jose Maria Aznar ha demostrat el seu tarannà real

Fins i tot l'estatua que impertèrrita i sense possibilitats de fugir del seu enclavament, es tapa la cara tot expressant el fàstic i el cansament per haver d'escoltar els discursos de José Maria Aznar.
El ditet erecte d'aquest, sortosament, ex president del govern espanyol, ja ens ha demostrat a tots plegats quin és el tarannà d'aquest home que no admet la més minima crítica. Un politic íntegre, sòlid i realment diplomàtic mai insultaria d'aquesta manera tan grollera i barriobajera als seus oponents.
Pèssim favor ha fet al seu partit amb el seu ditet erecte, però en el fons li tenim d'agrair el seu gest brut, perquè els ciutadans s'han pogut fer una idea real de qui és aquesta persona que per tota resposta a l'escridassada pacífica i diria fins i tot innocent li van dirigir un grup de joves, ha utilitzat una de les formes més baixes i rastreres de rèplica.
Seguiu així, seguiu, peperos. Ja és bo que demostreu el vostre tarannà real. No us amagueu darrere de la careta de la tolerància, de la democràcia i del respecte a les opinions contràries a les vostres. Aquest ex president que va involucrurar-nos en una guerra innecessària i injusta a l'Iraq amb la complicitat dels també ex presidents dels USA i del Regne Unit, no es mereix cap respecte. El què realment es mereix és el menyspreu i la marginació de la societat, i deixem que la seva claca l'aplaudeixi histèricament. A aquesta gent se l'ha d'arraconar i marginar.