Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

11/2/10

L'Ariadna Jové i el folclore pijo-progre comunista

Els pijoprogres, pseudocomunistes mal reciclats i demés fauna de les dites esquerres progressistes demà, diuen, que es concentraran a Tarragona per a solidaritzar-se amb l'Ariadna Jové que diuen que és cooperant a Cisjordania en representació de no sé quina Ong defensora dels Drets Humans i no sé de quins drets més.
Visca el folclore als que ja ens tenen acostumats aquesta mena de genteta. Visca l'exaltació del terrorisme, perquè això serà el resultat d'aquesta concentració antisemita i anti israeliana.
No obstant, el poble jueu del món i la nació d'Israel en concret sap molt bé que no està sola en mig d'aquestes campanyes sectàries i carregades d'odi contra un poble, contra una nació democràtica i avançada com és Israel rodejada de dictadures despòtiques que només pensen en destruir-lo i anorrear-lo.
Israel no està sol, per descomptat que no està sol, per sort de tots els qui estimem i protegim la democràcia i les llibertats sense tenir de recórrer a actes de terrorisme indiscriminat, i sense cap necessitat d'utilitzar a fanàtics per a convertir-los en bombes humanes i demés barbaritats islamistes, i és que la ignorància és molt atrevida i perversa.
A aquesta mena de gent i a tots aquells que els hi riuen les gracietes, el hi diria que deixin d'acusar d'usurers i de capitalistes al poble jueu, i comencin a mirar cap als països àrabs carregats de petrodòlars i els hi preguntin que fan aquests països islàmics per a millorar les condicions culturals, socials, laborals i humanes dels àrabs de Cisjordània i de Gaza, enlloc d'utilitzar-los com víctimes de les seves pròpies misèries.
Demà, doncs, Tarragona tindrà una trista sessió més de folclore antisemita amb l'heroïna antisistema Ariadna Jové inclosa.
Per cert. Aquests pijo-progres que es manifestaran a Tarragona, també cridaran contra la dictadura islàmica iraniana i contra la repressió que pateixen els ciutadans d'aquest país?. Cridaran i denunciaran les penes capitals que s'han consumat i que s'han de consumar contra iranians que simplement discrepen del règim neonazi de Mahmud Ahmadineyad, o contra el terrorisme sanguinaria d'AlQaida?.