Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

1/2/10

Recep Tayyip Erdogan, cap del govern de Turquia, no pot donar cap lliçó al govern de l'Estat d'Israel

El president del govern turc, Recep Tayyip Erdogan, ha dit que Israel no pot perdre un amic com el poble turc de cara el futur. Erdogan torna a recordar, més d'un any després, la intervenció militar defensiva d'Israel a la franja de Gaza tot dient "Cuando los civiles inocentes son asesinados sin piedad, atacados por las bombas de fósforo, la infraestructura es demolida y las personas se ven obligadas a vivir en una cárcel al aire libre, no podemos ver esto como compatible con la Declaración Universal de Derechos Humanos, simplemente derechos humanos, y no podemos cerrar los ojos a todos estos sucesos".
Aquestes paraules estan extretes d'una informació publicada ahir, dia 31 de gener, a Aurora Digital, informació que es pot ampliar si cliqueu damunt del titular d'aquest post.
No me'n puc estar de recordar-li al president turc Erdogan, ja que ell repeteix fins l'aborriment aquella intervenció militar israeliana, que els governs de Turquia han massacrat durant molts anys al poble kurd utilitzant tot l'armament pesant i destructiu del què disposa l'exèrcit turc. I tampoc me'n puc estar de recordar-li que en cap moment se l'ha sentit denunciar amb la mateixa vehemència en què denuncia a Israel al govern islamista de l'Iran capitanejat per l'slamista radical Mahmud Ahmadineyad. Ni tampoc se l'ha sentit, a Erdogan, denunciar les brutals repressions de les manifestacions dels opositors al règim teocràtic iranià, ni les condemnes a la pena capital d'alguns d'aquests opositors simplement per discrepar.
Caldrà recordar-li a Tayyip Erdogan el genocidi que el seu poble, el turc, va cometre a Armènia, per exemple?. Entre aquests personatges que acusen als altres amagant intencionadament les pròpies vergonyes, i l'infame informe Goldstone, Israel ha de proseguir el seu camí i defensar la integritat del seu poble, el seu progrés i la seva seguretat peti qui peti.