Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

26/3/10

Ban Ki-moon, secretari general de l'ONU sectària, i la judeofòbia, la islamofòbia, i la cristianofòbia


La forta ressaca politica catalana a resultes de l'enquesta-sondeig que ahir publicava El Periodico de Catalunya on es reflectia que un sector important de la societat catalana està cansada i farta de la immigració i de les conseqüències que se'n deriven a casa nostra, ara és l'ONU qui entra en el joc brut del sectarisme politic-religiós.
Resulta que el Consell dels Drets Humans de les Nacions Unides reunit a Ginebra (Suïssa), ha condemnat la prohibició de construir minarets a les mesquites d'aquest país alpí. Com no podia ser d'altra manera la resolució fou presentada pel Paquistà indicant la difamació de les religions, proposta que fou acceptada per 20 vots a favor, 17 en contra i 8 abstencions.
I cal preguntar-se un seguit de coses.
Primer: Qui és l'ONU i el seu Consell de Drets Humans per condemnar una decisió presa pels suïssos en referendum?.
Segon: En la resolució es parla de manifestació islamofòbica.
Tercer: Com s'hauria de qualificar a tots els països musulmans/islàmics que prohibeixen construir esglèsies cristianes, catòliques, ortodoxes o sinagogues?.
Quart: Aquesta fantasmada del Consell dels Drets Humans de l'ONU encara no ha trovat el qualificatiu?. Doncs ja els ho diré jo des del meu bloc: Se'n diu cristianofòbia i judeofòbia. Ras i curt. I com és que Ban Ki-moon i la seva tropa no ho denuncia?.
Cinquè: Com és que l'actual secretaria general d'aquest incompetent i inútil organisme mai ha condemnat aquestes prohibicions religioses que afecten a centenars de milions de creients no musulmans?.
Sisè: Aquesta genteta tan "humanitària" com és que no crida ben fort contra els assassinats de cristians i jueus a mans de musulmans arreu del món?.
La veritat és que ja comença a fer fàstic tant de victimisme per part del món islàmic. Sempre van de víctimes propiciatories, i potser ja comença a ser hora de dir ben clar i català que són ells qui han vingut a Europa i a Occident, i per tant són ells qui s'han d'amotllar als nostres costums, tradicions, cultura, etc, i no a l'inrevès. I si no hi estan conformes, doncs ja saben...., que se'n vagin pel mateix camí que van venir, i els hi donarem les gràcies per marxar.
ADDENDA.- Aqui deixo un enllaç força interesant: http://davidadael.blogspot.com/