Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

3/3/10

El Tribunal Russell, alies el "caguense por tiempos", s'ha reunit a Barcelona per a condemnar a Israel

Vaja rècua de personatges i personajillos s'han reunit a Barcelona autoconstituïnt-se en jutge i part, amb la única finalitat de fer una gran farsa per a justificar el seu reconegut odi contra Israel. La sentència estaba cantada d'avantmà. Es podien haver estalviat tanta parafernàlia i tanta propaganda de la caverna mediàtica que els hi són afins.
Precisament, i a raó, d'aquesta fantasmada antiisraeliana, anomenat Tribunal Russell per a Palestina, l'Ambaixada d'Israel a Espanya ha fet pública la següent nota:
"En relació amb el míting anti-israelià convocat a Barcelona sota la denominació de "Tribunal Russell per a Palestina", l'ambaixada d'Israel vol comentar els següents punts:
• Sense credibilitat ni pes moral. El així autodenominat tribunal està constituït exclusivament per persones amb una llarga trajectòria anti-israeliana, igual que la nòmina de persones i institucions que l'apadrinen. No hi ha una sola veu independent, és simplement una tribuna de linxament que escenificarà la lectura d'una sentència condemnatòria d'Israel, el guió estava decidit des del mateix moment de la seva convocatòria. Una sentència de condemna tan previsible com la que dictaria un jurat compost exclusivament per membres del Ku Klux Klan en un procés contra un home de color.
• Un tribunal singular en el qual tots els membres del jurat han estat elegits precisament per les seves prèvies posicions anti-israelianes (fins i tot algun antisemita), igual que la totalitat dels intervinents, un judici en el que l'acusat no només no té qui el defensi, sinó que tan sols estarà present per ser interrogat. Fins i tot en els tribunals de la inquisició espanyola, en els judicis estalinistes o en els de l'Iran dels aiatol•làs podríem trobar més elements de justícia i equitat.
• De la mateixa manera que els antisemites dels nostres dies utilitzen la frase "tinc un amic jueu", els organitzadors d'aquest acte fan gala dels israelians i jueus que donen suport a la seva política d'odi a Israel sent utilitzats com una fulla de parra per tractar d'ocultar el seu antisemitisme. Encara que pocs són els israelians i els jueus que donen suport a aquest tipus de fòrums extremistes, aquests pocs apareixen una vegada i una altra, no per la seva importància, coneixement o rellevància, sinó per que els seus punts de vista resulten convenients als organitzadors. En aquest fòrum no es reproduirà ni una sola veu favorable a Israel. Les postures dels israelians i jueus dedicats a la deslegitimació d'Israel no té més valor que les dels anglesos o nord-americans que van donar suport al nazisme durant la Segona Guerra Mundial.
• Que ningú es s'enganyi. Actes com aquest mai busquen la veritat, ni la justícia, ni contribuir a la pau entre israelians o palestins, ni tan sols la defensa de la causa palestina. No tenen més objectiu que convertir-se en curs de l'obsessió anti-israeliana de persones, institucions i ong’s que han fet de la demonització d'Israel instrument de propaganda".
Quantes mascarades anti jueves encara ens caldrà veure i viure mentre estiguem envoltats d'aquesta porqueria humana carregada de tant d'odi contra Israel?.
* Si cliques damunt del titular d'aquest post, accediràs al comunicat de l'ambaixada d'Israel en llengua castellana.