Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

16/3/10

Joan Carretero contrari a la proposta de l'Alt Camp per a l'elecció dels components de la llista electoral

Reagrupament està força alterada a nivell intern. L'anunci fet per la Rut Carandell en el sentit que Joan Carretero és contrari a la proposta que ha sorgit de l'assemblea de reagrupats feta a l'Alt Camp, en el sentit que els noms que configurin les llistes electorals siguin elegits per àmbits territorials, per proximitat, no ha sentat gens bé.
Si Joan Carretero es proposa imposar noms a propota d'ell i de la junta directiva sense tenir en compte les aspiracions que sorgeixen des de les mateixes bases, fàcilment es pot preveure que Reagrupament, amb Laporta o sense, començarà el camí electoral amb un peu coix i l'altre enguixat.
Si Joan Carretero i els més pròxims a ell no assumeixen que una de les passes que s'ha de donar per a regenerar la politica de Catalunya, de la que tant se'n parla darrerament, és que les bases tinguin capacitat suficient no no més per a expressar-se en les assemblees, sinó que també s'ha de tenir en compte el que aproven col.lectivament.
Ja és públic i notori que Joan Carretero ja té pensada la persona, que si ningú ho atura, serà qui encapçalarà la llista de Reagrupament. Es tracta de Sandra Lomas (Reus 1983), gran amiga del Carretero. La maniobra del president de Reagrupament és que les eleccions es facin per una demarcació única (Catalunya), i no partint de les demarcacions o provincies actuals. Ja tornem a topar amb el centralisme que tant de mal ha fet i continua fent al conjunt de Catalunya.
Confesso des del meu bloc que inicialment tenia previst votar a Reagrupament a les properes eleccions catalanes, però no ho faré si la tàctica de Joan Carretero continua com la que ha començat passant-se pel folre els estatuts vigents. No pinta gens bé la cosa. En realitat, i utilitzant una frase castellana, es tracta de más de lo mismo.
Tal i com van les coses a Reagrupament, el més segur és que el dia de les eleccions em quedi a casa tot esperant per on peten els resultats d'uns i altres.