Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

13/3/10

Josep Anglada es presenta a les eleccions catalanes


Avui a la tarda el partit Plataforma per Catalunya liderada per Josep Anglada farà un acte públic a Barcelona on es proclamarà a Josep Anglada candidat a la Generalitat de Catalunya per aquesta formació dretana.
He de puntualitzar, abans de continuar el post, que mai he sigut amic dels extremismes, siguin de dretes o de les esquerres, entre altres coses perquè els extrems acostumen a trobar-se. Però Catalunya sap molt bé que Plataforma per Catalunya és un partit que té representació politica a diversos ajuntaments del nostre país, sense anar massa lluny de Tarragona, només cal girar la mirada cap a El Vendrell, per exemple.
Com és que determinats catalans es decideixen per votar a la Plataforma per Catalunya?. Els politics i la societat s'han plantejat alguna vegada amb seriositat i rigor el per què?. Pel que jo he pogut copsar enmig de la societat en la que desenvolupo la meva vida, cada vegada hi ha més ciutadans cansats de determinades politiques excessivament permissives i tolerants amb gent que és intolerant i que alteren la sana convivència entre autòctons i immigrants, especialment en els cercles musulmans. Un exemple més el tenim als problemes de Vic, Salt, Cunit o recentment a Lleida amb la denuncia que una dona ha fet contra l'imam Abdelwahab Houzi de la capital del Segre, on se l'acusa de practicar la poligàmia fet penat i prohibit al nostre país.
Alguna cosa no funciona com hauria de funcionar amb la immigració, especialment la d'origen de països musulmans, quan des de la web musulmana Webislam també denuncien a l'imam en qüestió d'irregularitats, i també denuncien que grups de musulmans radicals van als bars exigin que deixin de servir alcohol, amb la qual cosa s'atempta contra els nostres drets de llibertat individual i col.lectiva. Aqui no estem en cap país musulmà per a complir les seves lleis i normes, i per tant aquesta gent que alteren la convivència social haurien de ser expulsats del país immediatament. I si parlo especialment dels immigrants musulmans simplement és perquè és el col.lectiu foràni que més problemes ha creat i crea actualment.
Són, al meu entendre, aquestes maniquees actituds dels governants que sembla que es desentenguin de tots aquests problemes, que partits com Plataforma per Catalunya ha assolit responsabilitats politiques, i n'estic segur que a les properes eleccions catalanes de la tardor obtindran representació al Parlament de Catalunya. No en dubto.
Fotografia inferior: l'Imam Abdelwahab Houzi amb l'alcalde de Lleida.