Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

7/3/10

Pragma, un lobby social pel dret a decidir o, el que és el mateix, per a la independència de Catalunya


Pobre Catalunya!. Quan no són els espanyolistes que encara no han sortit de la caverna, són els nombrosos botiflers que infecten el nostre país, i quan no som nosaltres mateixos que com si fossim una taronja, enlloc de mantenir-nos units i ben compactats ens anem desprenent a trocets fins esmicolar la taronja i dil.luir-la.
Fa pocs mesos que antics membres de la plataforma Pel Dret a Decidir i d'altres, insatisfets de si mateixos i sempre alçant la bandera de l'independentisme, han constituït el lobby Pragma, ara en diuen lobby, social per a l'acció politica amb la finalitat de treballar per a la independència de Catalunya.
Jo ja he perdut el compte dels grups, entitats, organitzacions, associacions i grupets d'amiguets i amiguetes que tots plegats, però cadascú pel seu cantó, volen treballar per assolir la independència de Catalunya. Més aviat semblen Ong's independentistes que no pas organitzacions socials i civiques que amb rigor i seriositat estiguin decidits a treballar en benefici de Catalunya i per la seva real independència.
Ahir, dissabte, ja vaig penjar un apunt referent als resultats d'un sondeig publicat a La Vanguardia. Es veu clarament que l'independentisme està a la cúa, fins i tot pel darrere d'aquest partit que en diuen Ciutadans, el del Ribera. I si realment l'independentisme de Catalunya tot el què sap fer és fundar moviments per a defer-los desprès i constituir-ne de nous, en diguin lobbys o com es vulgui, el què estan provocant és que el dia de les eleccions per al Parlament de Catalunya previst per a la tardor, és que molts ens quedem a casa i a veure-les venir. En una paraula, no anar a votar; passar el dia el millor que es pugui i esperar que arribin les 9 o les 10 de la nit per conèixer els resultats de les primeres cent paperetes escrutades..., i a esperar quatre anys més i peti qui peti.
Perquè, l'independentisme es presentarà unit, o un cop més ben fragmentat com acostuma a passar, tot per la irresponsabilitat d'uns quants que miren més pel seu propi benefici i interessos, que no pas pels drets inalienables de Catalunya?.