Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

28/3/10

Ratzinger, l'actual papa Benet XVI, i la pederàstia

On s'han amagat els bisbes i arquebisbes de la Conferencia Episcopal Española?. Com és que no surten als carrers de Madrid per omplir-les del colors escarlata de les seves vestimentes per a denunciar sense embuts els nombrosos i repugnants casos de pederàstia dels seus correligionaris?.
El Pais d'avui publica un testimoni d'un alemany que va patir agressions sexuals per un capellà que exercia a la diòcessi del aleshores cardenal Ratzinger, actual papa Benet XVI, i que ja va ser transferit a aquesta demarcació eclessiàstica des d'una altra perquè ja havia comés agressions sexuals?. (Clica damunt del titular del post, i accediràs a la informació d'El Pais).
Enmig de tot aquest escàndol sexual-diabòlic de l'església romana que s'ha escampat per arreu del món, perquè per arreu surten més casos de pederàstia sacerdotal, se'ns informa que el proper dia 7 de novembre Benet XVI arribarà a Barcelona per a inaugurar el temple gaudià de la Sagrada Familia. Quin contrasentit!. La familia que ells tan defensen. Els fills no nats, embrionaris, que ells tant defensen sortint pels carrers en processó i solemnitat per cridar no a l'abortament, ells atempten contra els mateixos fonaments de la familia agredint als fills indefensos exigint-los silenci sota amenaces.
I el què és pitjor, emparats sota els paraigües dels bisbes, arquebisbes i cardenals que els amaguen i protegeixen malgrat conèixer les seves perverses i malèfiques accions. Benet XVI el que es mereixeria quan aterri a Catalunya és el menyspreu i indiferència del poble català començant per les mateixes autoritats, encara que molt em temo que entre ells, els politics, hi hauran empemtes per estar a primera fila i sortir a la foto quan a més estarem en plena campanya electoral.
Quin desastre de país!.