Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

24/3/10

Reagrupament.Cat, la falsa regeneració democràtica i els salvadors de pàtries


La dansa d'enquestes i sondejos d'opinió que amb una intensitat insospitada es publiquen cada dos per tres per diferents mitjans de comunicació, van confirmant sense cap mena de dubtes la desfeta del Govern Tripartit de Catalunya.
Avui és el Periódico de Catalunya qui publica la darrera enquesta (veure gràfic que encapçala el post, i si cliques damunt del titular accediràs a la informació), i fa cosa de quinze dies va ser La Vanguardia qui amb el seu sondeig ja assenyalava sense embuts d'aquesta devallada de confiança del Tripartit, especialment d'ERC.
Ara toca parlar de Reagrupament.cat i del Laporta. Recordo que a començaments del passat mes de juliol, a la facultat universitària de Jurídiques de la universitat de Tarragona, Joan Carretero va presentar Reagrupament omplint-se la boca de la necessitat urgent de regenerar la politica catalana. Es va omplir la boca referint-se a la participació assamblearia de la militància, etc.
En què ha quedat tot allò després de 9 mesos, només 9 mesos?. En res. L'assemblea de Reagrupament del passat cap de setmana va enterrar totes aquelles esperances i il.lusions. I clar, resulta que ni els sondeig que va publicar La Vanguardia ni la que publica avui El Periodico, Reagrupament.cat no obté ni un simple diputat. I els qui pensin que el salvador de la pàtria serà el tàndem Joan Carretero-Joan Laporta, que comencin a prendre-s'ho amb calma i que prenguin til.la a partir d'avui mateix.
A Catalunya ja no se sap si es fa politica folclòrica, o folclòre de la politica.