Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

2/4/10

El pavelló d'Israel a la World Expo 2010 de Shangai - Israel at World Expo 2010 of Shangai
Des del popular canal de Youtube ja es pot veure detalls del magnific, avantguardista i revolucionari disseny del pavelló de l'Estat d'Israel que es podrà visitar a la World Expo 2010 que enguany es farà a la ciutat xinesa de Shangai, que s'inaugurarà el proper dia 1 de maig i es clausurarà el dia 31 d'octubre. El lema central de l'exposició universal serà Millor Ciutat, Millor Vida, i es farà a la riba del riu Huangpu, al bell mig de la ciutat de Shangai, i la superficie total de l'exposició serà de 5,28 km2. El govern xinès calcula tenir enllestit el segon tren comercial de livitació magnètica per a inaugurar-lo juntament amb l'Expo.
Les estimacions fetes pels organitzadors calculen que l'Expo 2010 serà visitada per 70 milions de persones, superant la Expo-70 d'Osaka, al Japó, que va assolir la xifra rècord de 64 milions de visitants.
Només un país modern i democràtic, que està en possessió de la més alta tcnologia que exporta arreu del món i que compta amb un important llegat de Premis Nobel sorgits del poble jueu al llarg dels anys, pot concebre un disseny tan avançat, atractiu i de línies perfectes com el pavelló que es pot veure des del video Youtube que acompanya aquest breu post.
* Des d'aquest enllaç http://jai.com.uy/Nobel.htm podràs accedir a tots els Premis Nobel que s'han concedit a eminents jueus des de que es va crear el premi.