Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

28/6/11

El Partido Popular i el copagament sanitari i escolar..., només?. Estem obligats a barrar el pas al Partido Popular

Foto: El País
Refieu-vos d'aquesta gent del Partido Popular, refieu-vos'en i sabrem tots plegats el què és bo si arriben a guanyar les eleccions generals del 2012.
Si Zapatero ja ens ha castigat prou i massa amb retallades de sous, congelacions de les pensions, amb l'increment de l'IVA, etc, què ens pensem o ens imaginem què no faran aquests del PP si són la dreta pura i dura elpais.
Ai! de tots nosaltres si per una d'aquelles bogeries socials Rajoy arriba a trepitjar les escales de la Moncloa per a quatre anys. Pobre Catalunya, i pobres de nosaltres els catalans, que aviat veuiem com els dards anticatalans sortirien immediatament disparats de la Moncloa per a aplicar les normatives educatives i lingüístiques que ja estan començant a aplicat al Pais Valencà i a Les Ïlles aquesta gent del PP.
L'ofensiva anticatalana ens arribaria a Catalunya com un tsunami imparable. Seria el no viure. La nostra llengua estaria en seriós perill de supervivència, i aquest sol fet ens obliga a tots els patiotes catalans a fer un front comú per a barrar el pas als del PP. No poden arribar a la Moncloa perquè seria la perdició de Catalunya.
Però no només serien aquestes greus agressions les que ens afectarien. Els del PP mai han posat damunt de la taula les seves cartes durant la legislatura que s'acaba. S'han dedicat a criticar i a desqualificar al govern de Zapatero, sense aportar solucions perquè se les guarda perversament per ensenyar-les un cop ocupi la Moncloa...politica.elpais, i aleshores sí que haurem begut oli tots plegats.
* Enllaç interessant: vilaweb.cat.