Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

24/7/11

Anders Behring Breivik i la manca d'autocritica de la UEEL TEXT INDICATIU
L'execrable i mutiple atemptat criminal realitzat, sembla, en solitari pel jove Anders Behring Breivik, al meu entendre ha posat d'una vegada seriosament damunt la taula, les politiques sobre la immigració, especialment la il.legal i/o irregular, que durant anys està aplicant la Unió Europea, i si l'acord Schengen encara és o no vàlid per a la seguretat i sana convivència en el conjunt dels països europeus.
De cap de les maneres són comprensibles ni justificables, humanament parlant, els actes criminals executats per l'Anders Behring. No és comprensible ni des del punt de vista politic i menys humà. Però el govern socialista norueg en particular, i la Comissió Europea juntament amb l'Eurocàmbra en pense treure alguna lliçó, o bé l'autocomplaença continuarà sent el motor que dirigeixi la politica d'aquest macro organisme?.
Anders Behring Breivik, 31 anys
Els politics, conservadors moderats, liberals i socialdemòcrates que ocupen la majoria d'escons del Parlament Europeu, s'han plantejat amb rigor, seriositat i sota el prisma escrupulós de la transparència de l'autocritica, el per què passen fets com els d'Oslo?.
 S'han preguntat el per què el conjunt de la societat europea cada vegada que es convoquen eleccions als països membres, la tendència de l'electorat és la d'enfortir amb els seus vots als partits que qüestionen ls politiques excessivament permissives i sovint escandalosament tolerants amb l'immigració especialment amb la musulmana?.
Un europeu sensat i que té encara viu el sentit de l'autocrítica i és capaç d'analitzar el que està passant a la seva ciutat, poble o nació amb la immigració, el que comença a sentir és neguit, com a minim, i por en el pitjor dels casos. Un europeu educat sota els paràmetres socials, religiosos, de convivència i cultuals d'isnpiració judeocristiana, veu amb horror com en nom de l'islam s'assassina indiscriminadament a fidels cristians i es cremen o es destrueixen esglésies, mentre aqui, a Europa, els politics callen per una banda i per l'altra autoritzen la construcció d'oratoris i fins i tot de mesquites, sovint fins i tot cedint els terrenys.  Un exemple clar de les politiques irresponsables pel que fa a la immigració especialment musulmana, és l'engegada durant les legislatures del socialista Rodriguez Zapatero 3cat24.cat.
Un europeu que s'assabenta per la premsa que a Austràlia, a Malaïssia o a d'altres països  islàmics es cremen biblies impunement, no pot acceptar de cap de les maneres les contemplacions i miraments que els nostres governs tenen amb els musulmans.
Anders Behring Breivik amb la seva bogeria patriotica i conservadora ha matat a quasi un centenar de persones, ha semi destruit un edifici oficial i ha deixar desenes de ferits, i això és condemnable. Però si els politics s'entesten amb les seves politiques tan permissives com ja he comentat, d'Anders elpais en poden sortir en qualsevol moment més d'un en qualsevol indret de la Unió Europea.
Les entel.lèquies de la multiculturalitat, de l'Aliança de les Civilitzacions i del Diàleg Interreligiós, no són més que purs invents de ments tortuoses, diria fins i tot càndides, mancades de capacitat d'analisi i de saber escoltar el que diu, viu i sent el ciutadà d'aquesta qüestionable Unió Europea.
Enllaç: tribunahispanausa.
Addenda.- La webcam que encapçala aquest post correspon a la zona portuària d'Oslo.