Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

26/7/11

Catalunya deu 2.500 milions d'euros?. I de l'espoli que patim cada any que engreixa el nostre dèficit fiscal què?

Gràcies a la pèssima i desastrosa gestió politica i econòmica del Tripartit presidit pel socialista andalús José Montilla i els seus socis de govern, no oblidem mai que eren els pijoprogres comunistes d'IC-V i els venuts d'ERC, ara els catalans estem pagant en escreix el mal govern que hem patit els darres quatre anys.
Gràcies Tripartit-Montilla per tal i com vàreu deixar Catalunya el passat dia 28-N. 
Heu deixat uns dèficits d'escàndol; heu arruinat el nostre país i ara la vostra desmesura i descontrol l'estem pagant entre tots, mentre vosaltres gaudiu d'unes magnífiques jubilacions amb despatx i cotxe oficial inclós, i potser amb guarda espatlles que us els estem pagant entre tots els catalans. Gràcies per la vostra submissió als dictats de Madrid i del PSOE durant aquests anys. Heu traït Catalunya tant els socialistes com els comunistes pijoprogres i, per descomptat, els venuts d'ERC que d'independentistes en són tant com jo de moro.
Ara ens diuen que els catalans tenim un deute amb España de 2.500 milions d'euros 3cat24.cat, i em pregunto si el sistemàtic i cruel espoli que els catalans estem suportant des de temps quasi immemorial què?. Quants milers de milions d'euros els espanyols ens haurien de retornar ja?.
I si els catalans hem de confiar amb la gent de CiU que ja pensen en afegir-se al govern espanyol si els hi donen el Pacte Fiscal, una misèria, i si hem de confiar amb aquesta gent que es diuen socialistes catalans però que renuncien al Grup Parlamentari Pròpi i que com a màxim són autonomistes, anem ben arreglats tots plegats. I dels comunistes ni cal parlar-ne des del meu bloc perquè aquesta gent em repugna.
Sense la independència i sobirania nacional plena no farem res, només rebre més patacades d'España i apedaçar una mica més la nostra Nació catalana.