Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

19/7/11

Catalunya ja n'està farta de tants falsos pals de paller

La gent del PSC-PSOE no se'n surten. S'entesten en continuar lligats i ben relligats amb el PSOE i, tot i així, diuen que volen ser el pal de paller del catalanisme polític AngelRos. Inventeu-vos un altre slogan, perquè això dels pals de paller ja sona a espantall, ja està massa gastat i mastegat, i ja ens ha demostrat abastament fins a quin punt han servit els pals de paller de CiU en l'època del Jordi Pujol. El Pacte del Majestic?.
Els catalans, en els darrers 32 anys, ens hem refiat dels pals de paller , i ja hem vist tots plegats els resultats que s'han aconseguit. Durant aquests anys, a més del pacte CiU-PP del Majestic, ens hem adonat com l'ERC s'esmicolaba fins arribar a on ha arribat. Els catalanistes del PSC més aviat han sigut arraconats o bé silenciats, i CiU que està entestada en continuar amb la unió de la federació, no s'adona que amb el llast de l'espanyolista Duran Lleida, mai, mai arribarà a donar les passes endavant que hauria d'haver donat amb decisió i coratge.
Mentre els socialistes catalans no formin grup parlamerntari pròpi a Madrid, mai podran ser creïbles.
Ara, CiU al front del Govern de Catalunya, intenta jugar a la viu viu ara pactant amb els espanyols del PP, i ahir amb els del PSC-PSOE. En principi ja està bé que es pacti amb aquells que donen suport a les propostes de qualsevol govern, però que els pressupostos s'hagin pactat amb el PP, com diuen els espanyols, no es de recibo. N'estic segur que amb una mica més de bona voluntat negociadora, CiU i el PSC-PSOE haurien arribat a acords i s'haugés pogut prescindir dels vots de la gent del PP.
El pal de paller que necessita Catalunya només està a les mans dels independentistes, i per a ser-ho de veritat, l'independentisme que està esmicolat i trossejat, s'ha de tornar a unir i formar un cos politic i social compacte. Altrament abandonem la idea dels pals de paller, dels cants de sirena, dels altres.