Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

18/7/11

Concerts de la Ruta del Císter: Programa 2011

Mazoni
 La setena edició dels Concerts de la Ruta de Císter va començar el passat dissabte, 16 de juliol, amb la intervenció d'O Vos Omnes, amb la missa profana del segle XVI. El concert es va fer al monestir de Poblet, l'únic concert que s'haurà fet al monestir en aquesta edició.
 El programa continuarà el proper dia 23 de juliol, a les 10 de la nit al monestir de Santes Creus, amb l'actuació exclussiva d'August Tharrats Blues-Swing Reunion.
Per al proper 30 de juliol, també al monestir de Santes Creus, concert amb el reconegut interpret de cançó-rock, Mazoni. El concert començarà a les 10 de la nit.
I ara passem al mes d'agost que ens oferirà un total de 4 concerts començant al monestir de Vallbona de les Monges amb Susan Neves i Graham Lister, que, el dia 6 oferiran música clàssica, àries d'òpera i musicals. El concert començarà a les 8 de vespre.
El dia 13 d'agost retornarem al monestir de Santes Creus amb el concert a càrrec de The Jackson Singers que oferirà música gospel i espirituals negres, un gènere que ja és tot un clàssic als cicles de concerts de la Ruta del Císter. El concert começarà a les 10 de la nit.
Per al dia 14, al convent de Bellpuig, i a les 8 del vespre, actuació de Vintage Band d'Amedeu Casas amb els seus blues/jazz.
I per finalitzar el cicle de concerts, el dia 20 d'agost, a ls 8 del vespre, i al monestir de Vallbona de les Monges, concert de jazz a càrrec de Josep Maria Domènec Trio+Lluis Castan.
Per a ampliar la informació accediu a la pàgina oficial dels concerts: ConcertsRutadelCister.