Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

29/7/11

Del 20-N del 2011 al dia desprès: Más de lo mismo, i per això els independentistes hem d'abstenir-nos de votar

Vistes les constants agressions del Partido Popular contra la llengua catalana i contra les riques variants lingüístiques del País Valencià i de Ses Ïlles, els catalans no podem esperar res de bo, res de res de bo, d'aquest partit netament anticatalà. Ho sabem tots; no descobreixo res de nou.
Ara el Zapatero ens diu que se'n va, ja era hora, i que convoca eleccions, que ells en diuen generals, per al proper dia 20 de novembre. Falten quatre mesos, i ara veurem els accelerats posicionaments dels partits politics anunciant-nos els seus falsos programes electorals, i també veurem els cops de colze i les empemtes al si de les formacions politiques per a assegurar-se un bon lloc a les llistes electorals.
Però és que el Zapatero no podia triar un altre dia que no fos el 20-N, data que tants mals records ens porten?. La foto que he penjat en aquest apunt és prou clarificador: España era i continua sent els seus lemes, i em refereixo als del Partido Popular, als del PSOE-PSC, als pijoprogres d'ICV-IU, i demés partits i partidets netament espanyolistes que hem de suportar a casa nostra.
Els catalans no podem oblidar en cap moment, a més de les constants agressions dels peperos, el sotmetiment vergonyant dels socialistes catalans als dictats de l'esnayolissim PSOE, com tampoc podem deixa de banda el fals bonisme pijoprogre dels comunistes que no van més enllà de demanar un Estado Español Federal. 
L'independentisme català, que en els darrers temps s'ha esmicolat ni se sap en quants troços per culpa d'ambicions personals i d'inconfesables personalismes dels líders dits independentistes, ens ha de demostrar fins a on estan disposats a arribar per a reunificar-se i presentar batalla unitàriament per a defensar els drets nacionals irrenunciables de Catalunya. Per començar, l'independentisme no ha de concórrer a les eleccions espanyoles perquè per a fer el paperina, que el facin els de sempre, aquells que aspiren a algun ministeri o aquells que continuen anant de bracet del seus socis politics espanyols.
Rebutgem amb energia els cants de sirena que durant quatre mesos haurem d'escoltar del PP, del PSOE, dels comunistes, etc, relacionats amb un millor finançament, o amb el pacte fiscal, i d'altres intents d'enanyar-nos per a que a Catalunya no es bellugi res encara que ho sembli.
Si l'independentisme cau en la temptació de participar a les eleccions espanyoles del proper dia 20-N, que pleguin tots plegats, perquè els independentistes el que hem de fer el dia 20-N és quedar-nos a casa, no votar. Des del 20-N del 1975 passant pel 20-N del 1981 fins avui, els catalans en general i els independentistes hem observat canvis substancials pel que fa al nostre finançament i al nostre autogovern?. Si l'espoli continua amb tanta o més virulència, i els atacs a la nostra llengua i cultura no té limits!.
* Enllaços interessants: nolesvotes i democraciarealya.