Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

12/7/11

Duran Lleida tem que els socialistes guanyin a Catalunya

Foto: NacióDigital.cat
Els catalans, en els darrers 6 mesos, hem tingut dues convocatòries electorals. Les catalanes del 28-N i les municipals del 22-M. 
Ara, haurem de suportar sis o deu mesos de precampanya, segons quan es convoquin les eleccions generals, i el circ politic i mediàtic ens bombardejarà constantment.
La classe politica, jo en dic la secta politica, es retroalimenta àvidament en aquests períodes de temps que van d'unes eleccions a unes altres, i més encara si la convocatoria oficial electoral està sotmesa a l'impass del govern de torn. Un clar exemple de retroalimentació politica. Duran Lleida ja intenta alertar a l'electorat català dels perills que els socialistes catalans capgirin els resultats electorals propers naciodigital.cat guanyant-les com ho ha fet històricament a Catalunya quan es tracta d'eleccions espanyoles. A partir d'ara, uns i altres, ens bombadejaran amb consignes, intentant desvetllar temors per guanyen els uns o els altres. Intentaran distreure'ns de la crua realitat laboral, social i econòmica, que suportem el conjunt de catalans, per a arrossegar-nos cap al seu molí.

Duran Lleida, els seus, i els altres, haurien de començar per analitzar el perquè de tanta desafecció social envers la secta dels politics, i els perquè del moviment dels Indignats que, per cert, són molts més a banda dels que es van manifestar i concentrar a la plaça Catalunya de Barcelona o de la Puerta de Sol de Madrid. Són, som, legió encara que molts no vàrem sortir al carrer.
Us penseu, els politcs, que la vostra votació recent al Parlament de Catalunya contraria a rebaixar-vos el sou un 20% com es va proposar, ho hem oblidat?. Tampoc oblidem els vostres privilegis de pensions vitalicies, les vostres dietes, a banda del sou, i dels cotxes oficials, etc. Duran Lleida i la resta de la secta politica no haurien de temer tant si els socialistes tornen a guanyar, o no, les properes eleccions generals. Haurien de temer l'abrumadora abstenció, els vots en blanc i els nuls que s'emetran.
Que no oblidin els de la secta politica que tant els indignats com des de fa pocs dies els independentistes estan demanant l'abstenció a les previstes eleccions generals espanyoles.
I una darrera qüestió. El fet que Omnium Cultural hagi anunciat l'objecció fiscal, és la conseqüència de la covardia de tota la secta politica.