Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

8/7/11

El genocidi del poble Armeni comès pels turcs encara continua impune, per vergonya de la Unió Europea i USA

Dones armènies crucifixades pels turcs
El Genocidi Armeni genocidioarmenio comès abans, durant i després de la Primera Guerra Mundial encara continua impune per vergonya del món occidental. 
Els turcs van torturar i assassinar més d'1.500.000 armenis, nens, joves, homes i dones de totes les edats, i fins i tot massacraben els fetus de les dones ambarassades després de matar-les, molts altres van morir de fred i de fam, crims que encara no han merescut la condemna unànime del món occidental, i ni se'l considera genocidi.
Homes armenis decapitats pels turcs
Recentment ha sigut l'Argentina qui havia obert un procés judicial sobre aquella barbàrie comesa per la Tuquia islàmica i imperialista, i que a les darreres 24 hores el jutge federal, Norberto Oyarbide, ha donat una conferència de premsa on reconeix el genocidi turc contra el poble armeni durant els anys 1915 al 1923 cij.gov.ar.
Consulteu, també, aquest atre enllaç: diasdehistoria.
I a hores d'ara, amb un govern turc islamista que preten integrar-se a la Unió Europea, tots els ciutadans dels 27 països ens hem de plantar molt seriosament i exigir a la Comissió Europea i al Parlament Europeu que d'una Turquia islàmica a la Unió res de res, i menys encara si l'orgull turc continua negant les cruels realitats que van viure els armenis sota el jou islàmic de l'Imperi Otomà PatriaJudia.
Per més que els politics ens vulguin fer creure que Turquia forma part d'Europa, tots sabem que això no és cert. Ni territorialment, ni culturalment ni per religió ni per tradicions i costums.
El president USA, Barak Hussein Obama, s'ha burlat de l'opinió pública internacional perquè va dir que reconeixeria el genocidi comès pels turcs i no ho ha fet mateomadridejos.
He penjat aquest apunt en record i memòria d'un poble, l'Armeni, que el seu únic delicte va ser que era cristià, que era un poble hereu de la cultura judeo/cristiana. Aquest va ser el seu delicte. In Memoriam.

1 comentari:

Lior ha dit...

Una espurna de record per aquí i per allà, per Armènia i la memòria necessaria de la seva història.
Bon post, gràcies!