Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

10/7/11

A les eleccions espanyoles del 2012, abstenció massiva de l'independentisme segons que proclamen SI i la CUP

Ja comença a ser hora que alguns posin les coses clares i comencin a plantar cara a les agressions constants que els catalans estem suportant de l'espanyolisme més recalcitrant. 
Fa poques hores que els de Solidaritat i la CUP han fet pública la crida vilaweb.cat per a promoure l'abstenció massiva dels inependentistes catalans a les properes eleccions generals (españolas) previstes per al 2012, si és que no es fan precipitadament a la propera tardor.
Ja estem cansats i farts dels politics que s'omplen la boca de nacionalisme i sobiranisme, i desprès pacten sempre que els hi convé amb els espanyols del PP que tant de mal han fet i fan a Catalunya amb ls seves politiques anticatalanes que tots coneixem prou bé.
Però és que també estem farts d'aquells partits i poliics que descaradament i sense cap mena de mania ni escrúpols voten unes coses al Parlament de Catalunya, i desprès voten en contra quan es tracta de fer pinya amb els espanyols del PSOE.
També comencem a estar tips i farts de les divisions, sovint interessades per egoïsmes i personalismes, dels sectors independentistes, que no fan altra cosa que debilitar les forces socials i politiques sobiranistes/independentistes, i alhora donen carnassa als nostres enemics amb les nostres incomprensibles divisons.
De fet, jo particularment, ja ho tenia pensat i decidit abstenir-me a les properes eleccions generals tal i com ja ho he expressat en alguns apunts anteriors publicats al bloc. Esperem que la crida a l'bstenció prengui cos, i arreli profunament al si de la societat catalana que realment se sent i és independentista. Només debilitant electoralment als nostres adversaris, podrem anar-los minant i enderrocar definitivament. Esperem, espero, que sigui així pel bé de Catalunya.