Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

6/7/11

La Constitució Espanyola no la respecta ni el Govern: l'article 47 de la Carta Magna no s'ha respectat mai


De què serveix que un país tingui una Constitució si aquesta Constitució  no és respectada ni pels governs que la pomouen i l'aproven als Parlaments?. Pràcticament a diari se'ns informa de nous desnonaments de families i/o de persones de la tercera edat que no poden pagar els seus compromisos de l'habitatge que ocupen, siguin de lloguers o d'hipoteques elpais.
Què diu, doncs, la Constitució espanyola de l'any 1978 respecte al dret de l'habitatge digne?..., doncs aixó: derechorecogidoenlaconstitucion. I què?, deuen pensar els politics de tota mena, condició i de color ideològic, perquè cap d'ells ni s'ha esforçat durant els 32 anys de democràcia parlamentària en complir un dels articles constitucionals que afecten al tot el conjunt de la societat que diuen que governen.
Tan hi fa si la Moncloa l'ha ocupat l'dolo Suárez, el Felipe González, el José Maria Aznar i ara, durant 7 anys, el José Luis Rodriguez Zapatero, si cap d'ells ha fet cap esforç per a facilitar habitages dignes i a preus assequibles, mentre davant dels seus propis nassos els especuladors de la totxana s'enriquien any rere any, i ara s'atreveixen a fer el ploricó i a fer-se les víctimes activosladrillo per la caiguda de les vendes d'habitatges.
De què servex, doncs, una Constitució si els màxims responsables de respectar-la i complir-la se la passen per l'entrecuix?. Tots aquests governants mdiocres que hem tingut i que encara aguantem només es mereixen que a les properes eleccions els ciutadans ens abstinguem de votar o bé massivament emetem un vot nul. Aquests politics necessiten dels nostres vots per a legitimar-se, però què farien si la societat els gira l'esquena i no vota o vota nul?. En nom de qui i a raó de què ocuparieu la Moncloa?.