Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

1/7/11

L'ONU ha acusat als terroristes de Hizbulà de la mort de Rafik Hariri, que fou primer ministre del Liban

Rafik Hariri
L'ONU ha fe públic el veredicte de la invstigació, llarguissima investigació, que ha fet a resultes del bestial assassinat del primer ministre libanès Rafik Hariri
Els culpables?, doncs els qui tothom es pensaba i sabia: els terroristes islàmics d'Hizbulà tan estretament vinculats amb els dictadors islàmics Bashar al-Assad de Siria i de Mahmud Ahmadineyad de l'Iran. Aquests són els noms dels quatre responsables de l'atemptat terrorista de Hizbulà: Salim Ayash, Mohamad Badredin, Asad Sabra y Abdel Magid Gambush, i dic múltiple perquè a causa de la bomba utilitzada van morir una vintena de persones més.
L'informe s'ha enviat al govern libanès abc.es, i és secret, diuen, malgrat que tothom sap d'on procedeixen els quatre acusats de l'assassinat malgrat no saber-ne els noms. Rafik Hariri, per cert, fou eliminat quan l'exèrcit sirià estaba ocupant el Liban, i en uns moments en que Hariri va plantar cara a les ilegitimes aspiracions sirianes pel que fa al prsent i el futur del Liba, que poc ha faltat per a que es convertís en una colònia del dictador al-Assad.
I a tota aquesta gent que no s'ho pensen dues vegades en matar a tots aquells que els hi fan nosa, a tota aquest gent terrorista, els antisemites de la projectada Flota de la Llibertat és a qui donen suport. Perquè mai podem oblidar, mai, que Hizbulà i Hamàs només tenen una idea al cap, i no és altra que la destrucció de l'Estat d'Israel.
Així que, pel que fa a mi, aquesta gentusa de la Flotilla, diputats inclosos que s'hi han afegit, em repugnen, entre altres coses perquè menteixen ells i tots aquells que els hi toquen la música des d'alguns mitjans de comunicació catalans i espanyols, denunciant falsament que els habitants de Gaza passem fam, calor i fred, fets que no són en absolut certs. Si així fós, ja no hi quedaria ningú a Gaza.
I per acabar vull insistir en el que ja deia al post flotilladelallibertat, que vaig penjar fa uns dies. Per què els de la Flotilla no es dirigeixen a port sirià de Latakia?. Allí el govern islàmic de Bashar al-Assad està assassinant pels carrers i places al seu propi poble.