Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

1/8/11

Alfredo Perez Rubalcaba i l'explosiva bombolla del totxo

El candidat del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba
Que a aquestes alçades de la crisi econòmica que ofega al conjunt de les societats catalana i espanyola ens surti Alfredo Pérez Rubalcaba, candidat socialista per a les eleccions del proper 20-N, reconeixent que la bombolla del totxo s'hauria d'haver reventat abans elperiodico, a mi particularment em resulta esperpèntic i un ofensiu insult als ciutadans.
Tirant d'hemeroteca, que per això està, ens trobem que l'any 2003 des de la Unió Europea ja se'ns alertaba de la bombolla abc.es. L'any 2008 es continuaba amb l'alerta libertaddigital, i l'any 2009 continuaba el regitzell d'advertències malgrat la sordera incomprensible de Rodriguez Zapatero i del seu govern burbuja.info. I una altra advertència-acusatòria de la UE d'avi mateix elperiodicoextremadura. Qui dóna més?.
Podria continuar afegint enllaços sobre les advertències que arribaven des de tots els quatre cantons d'Europa i fins i tot dels americans, però Zapatero amb un descarat optimisme malaltís, es va tancar en banda fins i tot quan la crisi, l'any 2008, ja havia esclatat estrepitosament.
I així estem, i fins aqui hem arribat sense saber quan el tren de les bruixes (recordeu aquell trenet de les fires de la bruixa i l'escombra?) arribarà a alguna estació, perquè de moment el tren de la crisi a España i naturalment també a Catalunya no té aturador.
Pérez Rubalcaba, que ara es lamenta de no haver actuar quan tocaba, que ha format part dels dos governs de Zapatero no té perdó. Més d'un milió tres-centes mil families de l'Estat tenen tots els seus membres a l'atur, i malgrat la minsa reducció temporal de l'atur durant l'estiu, encara hi han vora cinc milions de ciutadans que van pel carrer esmaperduts sense saber com ocupar les hores perquè no tenen feina i a casa és un no viure.
Zapatero marxarà per la porta de la cuina de la Moncloa, o per la gatera, i Rubalcaba haurà de ser molt clar, transparent, i veraç durant tota la precampanya i campanya electoral que ens espera per a que pugui começar a ser creïble, si és que ho aarriba a ser, vist el resultat de la desastrosa gestió que el seu govern ha fet de la crisi que ens atenalla a tots, però no als politics, perquè aquests continuen vivint folgadament i amb pensions que ja voldriem molts catalans i espanyols per a nosaltres.
I per acabar aquest apunt, solsament afegir que jo, particularment, el dia 20-N penso quedar-me a casa. No penso votar ningú, perquè com ja deia al post que vaig penjar fa dos dies, el dia desprès del 20 de novembre, guanyi qui guanyi la crisi la continuarem suportant, perquè tots plegats, uns i atres, són el mateix: Son más de lo mismo.
Enllaç: Burbujainmobiliaria.