Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

14/8/11

Daniel Fernandez i les històriques claudicacions del PSC

Daniel Fernandez del PSOE-PSC
Quines ironies que té la vida i, especialment, al si de la secta dels politics. Ara ens surt el secretari general adjunt del PSOE al Congreso de los Diputados directe.cat, Daniel Fernández, dient que l'Oriol Pujol si va a Madrid és per a controlar a Duran Lleida per a que sigui ben submis als dictats de l'Artur Mas.
La veritat és que no sé què es pensen els politics, en aquest cas el Daniel Fernández que, tot i ser del PSC, és el secretari adjunt del PSOE a la Carrera de San Jerónimo. Sincerament, no crec que siguin precisament els del PSC els qui puguin anar tirant pedres a les taulades dels altres, perquè si hem de parlar de sotmetiments i submissions potser que des del carrer Nicaragua comencin a analitzar el paperot que fan els socialistes catalans lligats i ben lligats al PSOE des de fa quasi 30 anys. Sembla que el Tejero els va acollonir a tots, i des d'aleshores no se sap ben bé on comença i on acaba el PSC, i on comença i on acaba el PSOE. Ens ho haurien de deixar ben clar, perquè mai els catalans hem pugut entendre els vostres doble jocs bruts dels vots emesos si és a Catalunya i desprès a Madrid.
I tornant amb l'Oriol Pujol i amb l'espanyolista Duran Lleida. Sigui el motiu que sigui que empenyi al Pujol a ser el número 2 de CiU, potser Catalunya i fins i tot els socialistes catalans ho agraireu, si realment serveix per a evitar un possible pacte d'aquesta coalició amb els del Partido Popular que tant de mal ens ha fet al conjunt dels catalans, sense oblidar, però, els danys que també ens ha fet la submissió i claudicació permanent del PSC al PSOE.
Allò de la palla a l'ull del veí...., i la biga on és?.