Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

1/8/11

Dolores de Cospedal, la pepera de Castilla - La Mancha, i el canvi politic anunciat pel conservador Partido Popular

Aquesta pepera que s'ha atipat de denunciar als del PSOE per la pèssima gestió de la crisi econòmica, em refereixo a la Dolores de Cospedal, recent entrenadeta com a presidenta de Castilla-La Mancha, les primeres coses que ha fet des del seu nou càrrec és incrementar els sous dels seus assessors i càrrecs de confiança elpais.com.
Imagineu-vos el que faran aquests de la dreta pura i dura si el dia 20-N aconsegueixen els vots suficients per seure a la poltrona de la Moncloa durant els propers quatre anys.
Vaja, que els pobrets politics del PP, no poden sobreviure amb nòmines de 3.000 euros mensuals nets. On és l'austeritat que els del PP han estat demanant dia sí i dia també?. Què farà aquesta gent que amaga sota clau el seu programari del què pensen fer si guanyen les eleccions politicaactualidad?. Quin pla de xoc politica.elpais preparen per a reactivar l'economia?. 
Segur que als ciutadans ens escuraran més les butxaques i les nòmines, ens incrementaran l'IVA i altres impostos directes o indirectes, ens martiritzaran fins a limits insospitables, però els seus sous ni els dels diputats no els tocaran, no cal patir per això. Ja paga el poble: Els politics ens estan tractant descaradament a tots plegats com els cornuts i a damunt paguem el beure.
La secta politica, tant i fa les sigles, és prepotent, perversament despòtica i se'n fot del poble, i el poble al damunt acota el cap. Fins quan?.