Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

18/8/11

El PIRMI i l'abús de 9000 moros que no viuen a Catalunya

La retòrica sectària de les esquerres del nostre país que han engegat repugnantment amb la qüestió del PIRMI, una campanya de desprestigi contra l'actual Govern de Catalunya, aquesta genteta hauria de saber per começar que el PIRMI no és, ni de lluny, un subsidi ara.cat, i que per a obtenir-la s'exigeixen uns requisits que molts beneficiaris no els complien latincat.org.
L'època dels bonismes i toleràncies injustificades s'ha acabat en benefici del conjunt de la societat catalana. El que no es pot permetre és que, per exemple, 9.000 moros estiguin cobrant del PIRMI quan ni resideixen no ja a Catalunya sinó que tampoc resideixen a Espanya elperiodico. D'altres que havien arribat a Catalunya d'altres terres peninsulars i que han retornat ala seva terra, també cntinuaven cobrant el PIRMI. No és just, perquè ens estaven estafant a tots els catalans que paguem els nostres impostos directe.cat.
Ja n'hi ha prou d'aprofitats i de vividors i de picaresques a costelles dels diners públics del nostre país. I ja era hora que un Govern de Catalunya, sugi e que sigui, hagi començat a posar ordre al desordre i desgavell que Catalunya encara arrossega de la pèssima gestió econòmica i poliica feta pel segon Tripartit, el Tripartit del defenestrat José Montilla. Les ajudes ha d'anar a parar directament als beneficiaris que compleixin totes les exigències administratives que contempla el PIRMI. Els temps de les caritats injustificades s'han acabat.
I per acabar només vull puntialitzar que és una obligació administrativa comunicar els canvis de domicili s ´s cas d'un canvi dintre d'un mateix municpi, i més encara si es va a viure a un altre poble o ciutat o a un altre país, sigui o no el d'origen. I això ñés e que no han fet milers d'immigrants estrangers, del Marroc especiament, ni els que havien vingut d'altres indrets d¡Espanya, i evidentment que aquest abús s'ha de tallar de soca arrel malgrat els escarafalls de les esquerres que sortosament tant aqui com allà són molt minoritàries.