Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

2/8/11

El Ramadà, TV3 i l'alerta islamista feta pel CNI espanyol

Aquest és el concepte islàmic de la convivència
Ahir la TV3 ens va fer saber a tots, a bombo i plateret, que els musulmans començaven el mes del Ramadà. Des de primeres hores del matí fins a la nit, en tots els informatius, ens van fer sabedors d'aques fet religiós musulmà que a la gran majoria de catalans ni ens va ni ens ve. Simplement no ens interessa per a res iniciativaatea.
Amb el regust amarg dels successos de Noruega de fa 10 dies, a ls darreres hores el CNI espanyol terrorismoislamistaelcnialerta alertaba a totes les autoritats del creixent islamisme i dels perills que això comporta per al conjunt de la nostra societat, i no només de la nostra, sinó la de tot el conjunt d'Europa elpais.islamismo, i fins i tot molt més enllà mexico.cnn, o bé enlacejudio.
A què ve, doncs, fer tant la gara gara per part de TV3?. Es parla fins a l'atipament de la convivència, de la multiculturalitat, de la nefasta i suicida Aliança de Civilitzacions alianzacivilizaciones, del respecte a les diferències culturals, religioses, socials, etc, però ho respecten tots això?. 
Convivència vol dir respecte a l'altre, i sembla que no és precisament el que inciten governs islàmics com el del Marroc per exemple elpais/actualidad. I el govern caducat del Zapatero, què fa per a fer front a aquestes abominables ingerències d'un govern islamista que fot el nas a on ningú li ha dit que el posi?. Que el govern del ja defenestrat encara president Rodriguez Zapatero, li queden 111 dies, ha demostrat abastament la seva submissió als interessos del món islàmic és de tots prou sabut, el que no es comprèn és que calli, que no digui la boca és meva desprès que mitjans de comunicació com El Pais i molts altres google/islamismo ens informin del que s'està coent d'amagatotis al si de l'Estat espanyol nouscatalans.cat.
Matar cristians, el nou esport dels islamistes
Que no ens vinguin els de TV3 fent propaganda barata i innacceptable com ho està fent darrerament sobre convivències i toleràncies. La convivència i la tolerància ha d'implicar a tots, als autòctons també, però més encara als que arriben de fora, perquè són ells qui han de començar per respectar el nostre sistema de vida, la nostra democràcia, els nostres costums i tradicions i la nostra història, no al revés, altrament trenquem definitvament la baralla i campi qui pugui, perquè aleshores 'enfrontament obert sociocultural i religiós estarà més que servit, i els primers responsables del conflicte seran els politics.
Dos enllaços: reusdigital.cat, i redliberal.stopyihad, i és qe la xarxa avui en va plena, farcida, de l'amenaça real de l'islamització d'Espanya i d'Europa que s'està cuinant en països teòricament amics: alerta-islam, rtve.es, alertadigital, foropoliticoislamismo, etc.
El fracàs de les politiques del govern Zapatero no està únicament amb la desastrosa gestió de la crisi econòmica, no. Zapatero que sembla que ens ha estat governant il.lumintat qui sap per quin malèfic barrufet, a nivell de politica exterior també ha sigut i és un fracàs. Fa dos mesos que el seu govern deia, per boca de Rubalcaba, que no s'elevaria l'estat d'alerta per l'amenaça islamista publico.es, i ara el CNI ens surt amb la noticia prou alarmant, massa alarmant, per a tots.
Marxa Zapatero, somniatruites, veste'n cap a casa i oblida'ns juntament amb la teva ministra d'afers exteriors que sembla que ni s'assabenta del que es cou al món musulmà que ens envolta. Sembla que només serveix per allò de les paritats, per res més.
* I per acabar el post, aqui deixo aquest altre enllaç juego/macabro/atentado/suicida. Així és com eduquen els islamistes radicals als infants i nens.
Jo també em solidaritzo amb Dinamarca

2 comentaris:

Lior ha dit...

Tv3 no deixa de tenir l'actitud de gran part del país, que encara va amb el lliri a la mà (amb elements com en Roura, que n'esperem?). I una altra part, igualment mal documentada, ja te el vot per PxC a punt. Això sí, el rebre ens tocarà a tots.
(Deus tenir l'estómac a prova d'úlcera, eh! Et documentes ficant-te a cada lloc: Iniciativa atea, El público...)

xavier icart ha dit...

Hola Lior, bna tarda. No sé s tinc l'estòmac a prova d'úlcera o no, el que sí que tinc és molta preocupació per la demostrada ineptitud dels nostres politics, dels 'ací i dels d'allà i més enllà. La seva covardia i la seva incapacitat per a fer front amb fermesa als seriosos problemes que es deriven de certa immigració, i que la pagarem tots, sí que podria ser que al final em produeixin una úlcera. Salut. X.I.