Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

6/8/11

Al PSC la submissió i el servilisme l'allunya de Catalunya

El PSC no aixecarà el cap a Catalunya mentre s'entesti en continuar fent el joc de la Puta Ramoneta. És a dir, recórrer al doble vot sobre una mateixa matèria si es tracta de votar al Parlament de Catalunya o al Congreso de los Diputados. Mentre el PSC s'entesti en no constituir-se en grup pròpi a Madrid, i continui el seu maridatge amb el PSOE, els catalans dificilment poden continuar confiant amb els socialistes catalans.
La Catalunya que se'n va de cap al pou
El Pepe Montilla ens fa saber que el PSC té possibilitats de guanyar les eleccions generals del 20-N a Catalunya lavanguardia
Home, si tenim en compte que part de les retallades que el govern d'Artur Mas ha fet i preveu fer en un proper futur són conseqüència de la pèssima gestió financera feta pel govern que va presidir precisament el Montilla, i que la intensa crisi econòmica que patim tots els catalans i els espanyols és conseqüència de la nefasta politica econòmica feta pel Rodriguez Zapatero al llarg dels darrers tres anys, la veritat és que no crec que els catalans, majoritàriament, estiguin per la feina de votar als socialistes siguin d'aqui o siguin d'allà. A més, si també tenim en compte les lluites internes al si del PSC entre els espanyolistes i els autonomistes que desitgen el grup pròpi, i que diuen que presentaran com a cap de llista a la Carmen Chacón, que tots sabem el gran paperot que va fer en l'assumpte de la retallada de l'Estatut pel TC, no són precisament arguments per a animar-se a votar al PSC el dia 20-N.
Tant el PSC com la resta de partits haurien de tenir molt en compte el gran desencís i la desafecció dels ciutadans envers els politics, més encara si recordem que els politics s'han negat a rebaixar-se les nòmines, mentre carreguen el mort de la crisi a les butxaques del poble.
Qualsevol dia ens diran que retallen més els sous dels funcionaris, que l'IVA pujarà al 20% com a minim i que les pensions dels jubilats es congelaran per segon any consecutiu. I així és com els politics pensen que els votem i que consumim més?. En quins diners?.
I per últim. Pepe Montilla que acusa a Duran Lleida d'aspirar a ministre, hauria de recordar que ell, el Montlla, ja ho va ser ministre d'indústria, i que no va ser precisament per la brillant gestió ministerial feta que va destacar. No va durar ni una legislatura.
Addenda.- El Parlament de Catalunya va votar en contra de rebaixar els sous dels càrrecs públics: directe.cat, naciodigital.cat, racocatala.cat, radiocatalunya.ca, i etc.Veniu a demanar-nos el vot, veniu.