Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

20/8/11

Els terroristes de Hamas i les provocacions contra Israel

Fa mesos que es veia venir la tensió politica i diplomàtica que va in crescendo entre Israel i Egipte. Els greus atemptats terroristes dels darrers dies promoguts per Hamas i demés grupets criminals que s'han establert a Gaza, confirmen una implicita convinència dels palestins amb el règim egipci post Mubarak.
Només fent un breu repàs de tot el que ha passat des del passat mes de febrer entre Israel i Egipte, ens pot donar una pista del perquè s'ha arribat al punt de tensió actual entre els dos països.
Dos atemptats ben planificats contra ls instal.lacons de l'oleoducte que travessa la península del Sinaí i que subministra petroli tant a Israel com a Jordània; crits contra Israel per part dels de la plaça Tahrir tot demanant el trencament de les relacons diplomàtiques entre Egipte i Israel; les proclames populars que denuncien que Hosni Mubarak emmetinava el poble egipici amb productes israelians, i no oblidem l'obertura de la frontera de Gaza amb Egipte dictada per l'actual cap del Consell Suprem de les Forces Armades egipicies, Mohamed Hussein Tantawi, etc.
I ara li tocaba el torn als terroristes de Hamas, faltaria més. Com pot dir aquest gent que trenquen la treva , si ja la van trencar ells solets fa quatre dies disparant bombres contra poblacions i ciutats del sud d'Israel causant ferits, morts i destroces materials importants?. Com poden, ara, acusar al govern d'Israel d'haver contraatacat en un clar i legítim dret d'autodefensa i no pas d'agressió?.
No ens recorda l'actual situació la que es va produir a finals del desembre del 2008, quan va esclatar el conflicte bèl.lic batejat com la guerra de Gaza?. Israel va reaccionar amb duresa legitima, desprès qe Hamas hagués disparat centenars de cohets destructors contra territori israelià. Només aeshores, i emparat pel dret internaconal d'autodefensa, el Tzahal masuah.org/tzahal va intervenir per aturar tanta barbàrie terrorista islamista. A més, no oblidem que a l'anomenada carta constitucional dels palestins no es reconeix per a res el ple dret a Israel a existir, ben al contrari.
Per tant, l'anunci fet pel govern egipci de retirar l'ambaixador d'aquest país àrab d'Israel vilaweb.cat, no és més que una altra passa endavant per aïllar Israel, presentar-lo com l'etern agressor, quan en realitat sempre ha sigut agredit, peró tots sabem que és la única democràcia real existent en tot el Pròxim Orient, i que està envoltada d'enemics que només esperen l'oportunitat per a destruir aquesta gran nació que tant ha aportat a la Humanitat.