Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

9/8/11

Esquerra Republicana de Catalunya i la militància sectària

"S'han de fer primàries, o no sabrem quina força tenen els que es presenten.
ERC, no es un partit piramidal, i els militants son els que tenen l'última paraula.
I en quan a les opinions dels que no son del partit, no compten, son l'enemic que vol destruir ERC".
Foto extreta del digital Directe.cat
He volgut encapçalar aquest post amb el comentari sectari que una tal Anna ha penjat a directe.cat, referent a la informació de si els d'ERC han de fer primàries o no per a escollir el cap de llista del partit en vistes a les eleccions espanyoles del 20-N. 
He de confessar que mai he militat a ERC però sí que per contrarrestar la perversa politica anti ERC que va desplegar l'ex president espanyol José Maria Aznar a resultes de l'encontre de Carod Rovira amb repesentants d'ETA, sí que us vaig votar. L'any 2003 vàreu rebre moltissims vots de catalans mai adscrits a les files d'ERC. Va ser una reacció patriòtica contra l'Aznar i la seva perversa politica anticatalana.
Però han passat pràcticament 8 anys, vuit anys que els vostres màxims dirigents han anat vivint de la rifeta pactant amb els autonomistes del PSC que estaven i estan lligats de peus i mans des del carrer Ferraz, m'explico?, i amb els d'IC-V que com a màxim al que aspiren és a promoure una España federal, però mai la independència nacional de Catalunya. Vàreu governar durant dues legislatures, en dos Tripartits, i tots els catalans ja hem vist el que han donat de si en favor i benefici de la nostra nació catalana.
A la tal Anna li vull dir, i per extensió a tots els militants d'ERC que comparteixen el teu sectari criteri, que avui ja heu perdut 9 vots, i us diré com. Avui en una trobada d'amics, erem nou, un d'ells ens ha fet conèixer la noticia de Directe.cat, la portava impresa, amb els comentaris que seguien a continuació, i a tots ens ha sorprès la mala llet de l'Anna. 
Doncs, com diu un altre comentari, ja us ho fareu el dia 20-N. De moment heu perdut nou vots, i si continueu menystenint a molts catalans i privant-los de donar simplement la seva opinió sobre el que es pugui coure al si d'ERC, doncs segur que seran milers els qui us giraran l'esquena com ja hem fet nosaltres. 
Nosaltres nou ja ho tenim més que decidit. Arreveure Anna, i que t'aprofiti el teu carnet de militant. Potser el que haurieu de fer és analitzar en profunditat el vostre fracàs com a partit, tenint en compte els resultats electorals obtinguts els dies 28-N del 2010, i del 22-M del 2011.
Que l'Anna i els seus no pateixin. Ja us deixarem les mans ben lliures per a que us destruiu vosaltres mateixos. Serà tot un espectacle.