Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

8/8/11

Felicitats Javi Poves per denunciar la porqueria del fútbol

Javi Poves
Potser que ja era hora que algú tan directament afectat pel tèrbol món del fútbol, digui uns quantes veritats de tota la merda que envolta aquest immens negoci, que no esport, a nivell planetari. Javi Poves lavanguardia als 24 anys ha tirat les botes a més de la tovallola, fastiguejat d'un món on el diner és el rei, no l'esportivitat.
Qui em coneix sap molt bé que el fútbol per a mi fa anys que ha deixat de ser un esport sa en el més profund sentit de la paraula. El fútbol s'ha convertit en un repugnant negoci i un sistema prou eficaç explotat pels governs per a tenir a les masses entretingudes (és allò del pa i circ dels romans) i que encara és vigent en ple segle XXI.
Sempre he considerat vergonyós i insultant les desenes de milions d'euros i/o de dòlars que cobren els futbolistes per donar unes quantes patades a una pilota, a més de les que es foten entre ells, que tot sovint un partit de fútbol s'ha convertit en un ring de boxa.
La sana competitivitat esportiva de fútbol d'anys enrere ja és història. Quantes copes, recopes, copetes i gots de vidre s'han tret de la màniga els tot poderosos i màxims responsables del fútbol nacional i internacional?. Quantes competicions?. Ni se sap, he perdut el compte. 
I en mig de tota aquesta porqueria i femer que envolta el món futbolero, ens topem amb les televisions que serveixen de finestra ben aprofitada per atontar més a les masses, i la TV3 és una televisió que més aviat sembla el canal privat del CFB que no pas la televisió pública de Catalunya. Per acabar només afegiré que mai he vist un partit de fútbol ni des de cap estadi ni des de casa.
Felicitats Javi Poves, repeteixo, per la teva valentia i gosadia al denunciar la porqueria que hi ha darrere dels bastidors del món del fútbol.
Els homes i les dones del futur