Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

4/8/11

Grecia planta cara a Turquia per la immigració il.legal

El govern grec està construïnt una fossa/muralla de 120 quilòmetres de llargada per 30 metres d'amplada i 7 de fondaria a la regió d'Evros fronterera amb la Turquia islàmica de Tayyip Erdogan. lavanguardia
És com una gran trinxera anti carros de combat i que està construïnt l'exèrcit grec. El motiu no és altre que aturar d'una vegada per totes l'entrada il.legal d'immigrants a Grècia que, des de Turquia, penetra per la regió d'Evros la més oriental del país helènic i membre de la UE.
I com sempre, perque aquesta gent sempre estan protestant i queixant-se, ja ha tornat a sortir l'islamista Erdogan denunciant la construcció de l'esmentada fossa que a ell ni li va ni li ve perquè no toca ni un milimetre de territori turc.
I cal felicitar profundament al govern de Grècia per la seva encertada i necessària decisió. Europa no pot engolir més immigració, al contrari. El que haurien de fer tots els governs de la Unió Europea és expulsar d'una vegada per totes a tots els immigrants irregulars i il.legals que s'han colat al continent. 
És igual que siguin turcs, sudanesos, marroquins, libis, ugandesos, o pasquistanís, etc. Se´ls ha de fer fora de les fronteres de la Unió Europa, altrament no ens anem queixant dels top manta, de la delinqüència creixent (també hi ha delinqüència autòctona, tot sigui dit), i del mal viure d'aquesta gent. Si només a España hi han més de 4 milions d'aturats i 1.300.000 families que tenen tots els seus membres a l'atur, com es pot donar feina als il.legals que segons la llei haurien de ser expulsats, i si romanen al país no poden treballar si no és en la condemnable i també il.legal economia submergida?.
Per a que es fan les lleis, si desprès els governs són els primers en incomplir-les?.
Enllaç: wikipedia.
Webcam d'Atenes


EL TEXT INDICATIU