Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

29/8/11

Heribert Barrera ha mort, però ha deixat un gran llegat

Els conceptes de la vida i de la mort van tan lligats un de l'altre que quan un dels dos fan acte de presència a les nostres vides sempre ens sorprenen. Un naixement és motiu de joia, i una mort provoca tristor i tot sovint llàgrimes. Heribert Barrera desprès d'haver fet un llarg, sudorós i sovint dolorós camí humà i politic sempre pensant en Catalunya, ha marxat silenciós, sense fer soroll com acostumaba a ser ell.
Heribert Barrera (Foto:NacioDigital.cat)
Heribert Barrera, un lluitador nat en la defensa dels drets nacionals de Catalunya vilaweb.cat, va batre la porta d'ERC l'any 2006 quan els nacionalistes/sucursalistes Joan Puigcercós, Joan Ridao, Ernest Benach, Carod Rovira i demés fauna dita independentista van donar suport al primer Tripartit. 
Qui li tenia de dir aleshores a l'Heribert Barrera que els qui van ser els seus amics de partit tornarien a repetir la nefasta experiència d'un segon Tripartit.
Així els hi va anar el passat dia 28-N, i així els hi va anar el recent dia 22-M. Ahir tota aquesta gent, concretament el Puigcercós i el Benach feien breus declaracions per TV3. Hagués sigut millor que callesssin, si encara els hi resta un xic de vergonya. Què poden dir aquests politics mediocres que es van vendre durant 7 anys llargs per un terç d'un plat de llenties. Res. I dic res perquè entre tots plegats han destruït la feina de decenis d'història patriòtica d'ERC, i ja veiem quin espectacle ens estan donant a tots els catalans amb les seves batalletes internes carregades d'ambicions politiques i de poder. S'estan fotent bufetades.
Heribert Barrera ens ha deixat perquè la vida en aquest Planeta té sempre un límit. Heribert Barrera a hores d'ara, i des de qualsevol racó de l'immens espai estelar, es deu fer un tip de riure, ara sí, observant als seus ex correligionaris d'ERC, perquè si ja ens fan riure als qui encara estem a la Terra....
I de les parides que ha dit el comunista Jaume Bosch directe.cat, val més no fer cap comentari, perquè aquesta gent ja es desqualifica ella mateixa.