Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

5/8/11

La Flotilla humanitària o "el silencio de los corderos"

EL GENOCIDI BRUTAL DE L'ISLAMISTA SIRIÀ BASHAR AL ASSAD
El fracàs estrepitós de la Segona Flotilla dita humanitària periodistadigital que neuròticament només denuncia a l'Estat d'Israel per atemptats contra els Drets Humans, hauria deixat de ser un fracàs si en lloc d'intentar infructuosament arribar a l'anomenada Franja de Gaza, hagussin desviat els seus vaixells en direcció als ports de Latakia (Siria) o de Sanaa (Iemen), on han mort milers de civils que reclamaven llibertat i democràcia.
Aquests elements humans són tan sectàris i perversament manipuldors de la realitat sociopolitica del Pròxim Orient, que fa temps que han perdut el nord del què és realment defensar les llibertats, la democràcia i els Drets Humans.
Com és que no oganitzeu en caràcter d'urgència, diria jo d'emergència, una altra Flotilla per anar i fondejar al port de Latakia, port maritim de Siria a la Mediterrània, per a denunciar el genocidi, -allò sí que és un genocidi cruel i inhumà- , que està cometent el règim Baasista islàmic del clan Assad que porta 40 ays esclavitzant als sirians?. Com és que no heu pensat, també, en engegar una altra Flotilla per dirigir-vos al port iranià de Bandar Abbas portbandarabbas, del règim fonamentalista i dictador dels Ayatolah?.
La vostra perversa manipulació i sel.lecció aplicant els Drets Humans segons quines siguin les vostres amistats sel.lectes o els vostres enemics hasbarats, aquests drets els obvieu o els utilitzeu com un espantall de matamosques.
Esteu tan ofuscats pel vostre odi contra Israel, la única democràcia real existent en tot el Pròxim Orient, que sou incapaços de reaccionar i actuar contra els qui sí que atempten criminalment contra aquests Drets Humans que indignament tant us esforceu en magnificar i reclamar. Insisteixo, sou perversament hipòcrites!.
Dos enllaços: sielmonestanformos. i aquest altre islamtotalitarismo.
* MANIFEST CONTRA EL TOTALITARISME ISLÀMIC: manifiesto/totalitarismo/islamico.