Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

17/8/11

Les Diputacions?, i la gàbia dels paràsits del Senat què?

Treure conills del barret, un rere l'altre, és cosa pròpia dels politics en època de precampanyes i campanyes electorals, tàctica de tots prou coneguda i alhora barroera.
Ara el candidat del PSOE-PSC, Pérez Rubalcaba, ens torna a sortir amb un altre estirabot, amb un atre conill albí, dient que s'haurien d'eliminar les Diputacions i està clar, el cor dels àngels del Govern de Catalunya no han perdut ni un minut per afegir-se a la proposta lavanguardia.
Rubalcaba en uns intents desesperats, però donant cops de pal cecs, per apropar-se a una societat que menysté com mai a la secta politica, als politics, vol destruir o reformar a fons les Diputacions, unes intitucions que si més no a Catalunya han sigut un aval i un punt de referència de moltes poblacions/municipis que han rebut ajudes de tota mena d'aquests organismes provincials.
Però Rubalcaba no convenç gens ni mica, perquè el que hauria de proposar en ferm i amb fermesa és la desaparició del Senat elimparcial, aquesta gàbia d'or de paràsits institucionals que no serveixen per altra cosa que per generar una despesa, solament en sous dels senadors, de més de 3.500 milions d'euros anuals, o el que és el mateix 14.000.000 d'euros per legislatura xornal.com.
El dia 20-N els vots en blanc o bé nuls han de superar en escreix els computats el dia 22-M que va ser de 583.620 (el 2,54%), quasi bé el doble dels que es van comptabilitzar a les eleccions generals anteriors (2008) que van ser 286.182 (1.1%). La secta politica espanyola i catalana no es mereixe altra cosa que el vot en blanc o bé el nul, i per als més cabrejats, marginats i oblidats el millor consell que se'ls hi pot donar és que ni vagin a votar.
La secta dels politics es meteixen una forta i turbulenta sacsejada de la societat, altrament mai reaccionaran perquè a més de viure en un núvol putrefacte, no els falta de res. I de les diputacions en tornaré a parlar més amplament, perquè a Catalunya, si desapareixen les diputacions, tot anirà a parar a Barcelona i àrea metropolitana. Per axò els de CiU, avui al govern de Catalunya, s'han donat pressa per donar suport a l'anunci del Rubalcaba.