Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

12/8/11

O Europa reacciona ja, o ens en anem tots a la merda

Ja ho veieu. Tres moros reivindicant al criminal i genocida Adolf Hitler
La covarda politica de bonisme i d'intolerable tolerància que els governs d'Europa, inclosa l'España de Zapatero està clar, i d'Europa globalment, ha estat fent durant els darrers anys amb la immigració massiva que ens ha envaït, dóna com a resultat l'aparició de tota l'escoria humana, diria infrahumana, que ens envolta. D'exemples n'hi ha per a donar i per vendre.
Els darrers i gravissims fets viscuts al Regne Unit amb cinc morts, desenes de ferits, edificis i comerços incendiats i incinerats desprès d'haver-los saquejat i destruït interiorment; desprès de la destrucció de vehicles i de mobiliari urbà, tot això en gran part és culpa, gravissima culpa, de les politiques migratòries excessivament tolerants engegades i defensades irresponsablement per la UE. 
I què està passant a casa nostra?. Doncs en menor escala, de moment, el mateix. Mirem si no el que ha passat durant dues nits consecutives a Lloret de Mar hoy.es, o el que passa a la costa tarragonina amb els manteros, immigrants il.legals, que es dediquen a plantar cara i fins i tot a agredir a la nostra policia lavanguardia.
Si a tota aquesta escòria humana no se l'expulsa de Catalunya, d'España i d'Europa globalment, no trigarem gaire en anar tots plegats a la merda perquè serà una societat del campi qui pugui. I els responsables màxims, repeteixo i insisteixo, seran els governs febles, mediocres i incapacitats per a plantar cara, agafant les banyes de cara, del gravissim problema que cada dia va a més i que sembla que no té aturador.
Aquesta barbàrie viscuda recentment al Regne Unit, en qualsevol moment reventarà per un altre cantó de la Unió Europea. És qüestió simplement d'esperar quan i a quin pais o països els hi tocarà la rifa dels bàrbars pels seus carrers i places. És simplement qüestió de temps.
I que no em vinguin tota aquesta mena de genteta d'esquerres comunistoides i demés amanides dels Drets Humans, perquè els Drets Humans exigeixen el respcte mutu, la tolerància mutua, la conviència en pla d'igualtat, etc. Però quan aquests arguments es trenquen per una o altra banda, s'ha de trencar la baralla i dir prou a tanta inhumanitat expressada pels carrers de diverses ciutats d'Anglaterra i de casa nostra.
Edifici londinenc destruit i calcinat per la barbàrie dels infrahumans