Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

4/8/11

Rubalcaba ens ha tornat a tancar la porta al Pacte Fiscal

Però que ens pensem els catalans, que el PSOE o el PP Rubalcaba/Rajoy:las10diferencias, que són pastats amb el seu espanyolisme visceral, ens donaran la mà i signaran el Pacte Fiscal per a Catalunya directe.cat?. És que som il.lusos al meu pais?. Encara tenim esperances que des de Madrid s'eforcin a entendre'ns i comprendre els constants menyspreus i greuges que Catalunya ha rebut, reb i continuarà rebent d'aquelles terres aspres i llunyanes i d'uns politics que a la seva ment només existeix el concepte de l'España Una, Grande y Libre?.
Rubalcaba y Rajoy, tal para cual
I què ens pensem els independentistes que hem vist en el darrer any com s'ha disgregat, dispersat i enfrontat entre les diferents faccions dites independentistes?. No s'adonen aquests d'ERC, de SI i demés grups i grupúscols que amb les nostres divisions i lluites internes estem donant carnassa als espanyols que es deuen fer un fart de riure a costelles nostres?.
Els timids i febles clams que de tant en tant escoltem (llegim) de determinats sectors de l'independentisme català, com ara el de treballar per a constituir una mena de Bildu a la catalana, no es poden prendre seriosament. Els enfrontaments i divisions de l'independentisme han calat massa fons a les consciències de molts catalans decebuts.
Laporta als quatre dies d'assolir via SI el seu escó al Parlament se'n va anar. Desprès es va afegir amb els d'ERC a l'ajuntament de Barcelona i ja vàrem veure els grans resultats electorals que van assolir el passat mes de maig, i no ca dir la patacada que ERC va rebre el 28-N.
Així no es pot treballar amb rigor, seriositat i amb eficàcia per a la nostra independència nacional. Així el que fem tots plegats és pena. I ara ja veiem el que passa a les interioritats inconfessables d'ERC per la renovació de la direcció del partit i per veure qui serà qui encapçali la llista del 20-N proper. Franco, potser des de la seva tomba, es farà un fart de riure tot celebrant el seu aniversari.
Alfredo Pérez Rubalcaba ens ha tornat a dir no al Pacte Fiscal, i Mariano Rajoy que de moment té tots els numerets per pujar els esglaons de la Moncloa com a president d'aquesta España que ens nega el pa i la sal, com a bon patriota espanyol que és ens tancarà la porta sorollosament tot enfotent-se pel darrera de la ingenuïtat dels catalans, i els catalans contiuarem sent espoliats. 
Així, ben dividits i barallats, sí que farem Pàtria!.