Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

29/8/11

Son Gotleu i la guerra campal dels salvatges nigerians

Foto dBalears.cat
Ni perdó de l'Etern ni perdó dels homes. Aquests nigerians salvatges i primitius que han provocat imperdonables destroces al mobiliari urbà que paguem entre tots, i que s'han enfrontat brutalment contra la policia al barri Son Gotleu de Palma de Mallorca dbalears.cat, ja haurien de ser expulsats del país en menys de 48 hores. 
N'estic segur que el 99 per cent de tota aquesta gentusa està a Espanya il.legalment. Què hi fan, doncs, aquí?.
No ens podem permetre per més temps aquestes reaccions i actituds agressives i, insisteixo, salvatges per si mateixes, perquè ja en tenim prou amb l'escòria social autòctona que alimenta l'anomenada secta antisistema. No cal que en vinguin més de fora a imitar als també salvatges antisistema, quan a més ningú els ha cridat per a que vinguin al nostre país.
Ja en tenim prou i massa amb el folclore que organitzen cada dos per tres altres sectes socials anomenades antirracisme i antixenofòbia com vàrem veure fa dos dies a Salt, que per cert poc els hi va faltar per quedar-se completament sols al bell mig dels carrers d'aquesta població gironina. Els il.legals i els immigrants iregulars haurien de ser expulsats immediatament de tot el territori.
Enllaç d'interès: somnoticia.cat. Assumeixo i aplaudeixo el contingut d'aquest valent article.